Een nieuw vervoersmiddel voor een gezin.!

Een nieuw vervoersmiddel voor een gezin.! | Geld inzamelen
 
 
Wie helpt er mee voor een nieuw vervoersmiddel.? Bus

Het gezin heeft al heel veel mee gemaakt lichamelijk gaat de moeder achteruit en is afhankelijk van een autobus en scootmobiel door vele lichamelijke beperkingen en klachten. De vader heeft nu ook hartklachten. Financieel gaat het ook niet zoals je zou willen, ze hebben in de schuldshanering gezeten, die ze netjes en volledige doorlopen hebben en afgerond alleen ze hebben er nog wel een nasleep van en leven al 6 jaar onder het minimum en van de voedselbank. Ze vechten elke maand om rond te komen en draaien elke dubbeltje om, ze strijden enorm ervoor, ze werken beide zoveel ze kunnen alleen kunnen ze beide door beperking en lichamelijke klachten helaas niet fulltime werken. 

De autobus die ze hadden was hun enigste vervoermiddel voor ziekenhuisbezoeken, therapieën, familie/vrienden bezoek en het belangrijkste zodat de moeder op het werk komt, maar ze hebben een auto-ongeluk gehad en daarbij is de auto total los verklaard, dus nu zijn ze hun vervoersmiddel kwijt en zitten ze aan huis vast. 

Ik wil met deze Crowdfunding geld inzamelen om een goede tweedehandse bus aan te schaffen en hun weer een lichtpuntje in hun leven te geven en zodat ze gewoon hun verplichtingen na kunnen gaan zoals ziekenhuisafspraken, therapieën, bezoekjes en belangrijkste na het werk. 

Wie helpt er mee om een andere bus te kunnen aanschaffen voor dit gezin.! U zal een grote lach en intense dankbaarheid bij ze brengen.! Elke donatie is welkom..! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 75,00
Doel: € 20.000,00
0%

Deze actie is gesloten.