Een nieuw veld voor HCW

Een nieuw veld voor HCW | Geld inzamelen
 
 

WINSCHOTEN - ‘And the winner is ... Hockey Club Winschoten!’ Er werd druk heen en weer geappt en de hockeyers kregen al een felicitatie van de wethouder. De club zou namelijk een splinternieuw roze hockeyveld gewonnen hebben.

Maar wat blijkt? Het bedrijf Hockeywerkt heeft er een marketingstunt van gemaakt. HCW krijgt helemaal geen nieuw veld. 

De hockeyers van HCW zijn alleen echt wel toe aan een nieuw veld.

In eerste instantie natuurlijk een enorme teleurstelling dat het gewonnen veld te mooi bleek om waar te zijn. In tweede instantie kwam al snel het besef dat de tijd rijp is om nu door te pakken.  

De knop is daarom omgezet en de energie wordt positief ingezet voor dit mooie doel. 

Het enthousiasme dat door alle leden van HCW werd tentoongespreid tijdens deze actie om zoveel mogelijk stemmen te werven wordt nu vervolgd met deze actie.  

Het motto vanaf nu zal zijn, dat veld moet er komen. Gesprekken met gemeente en eventuele sponsoren zijn gestart en de leden staan te popelen om aan de slag te gaan met deze uitdaging. 

Het geld dat word opgehaald met deze doneeractie zal 100% worden besteed aan een nieuw kunstgrasveld voor deze prachtige vereniging uit Winschoten. 

 We gaan er met elkaar voor zorgen dat er ook in de toekomst gehockeyd kan worden in het Oldambt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
874 donaties
€ 21.422,00
Doel: € 300.000,00
7%

Deze actie is gesloten.