Een nieuw paardje,beste vriend, wijkheld!

Een nieuw paardje,beste vriend, wijkheld! | Geld inzamelen
 
 

Victor was mijn paardje en beste vriend. Hij is ontsnapt en verongelukt. Hierbij is Victor helaas overleden. 

Ik was dagelijks met Victor in de weer, hij vervulde mijn leven en ik mis hem verschrikkelijk! Er is echt een leegte ontstaan want verdere vrienden heb ik ook niet echt. Ook was Victor mijn zorgvoorziening.

Ik heb niet het vermogen om een nieuw paard aan te schaffen. En zit nu met mijn handen in het haar.

Hoezo Victor is ontsnapt is tot de dag van vandaag onduidelijk. Hij is een hek van ongeveer 1.40 meter over gesprongen. Hij is waarschijnlijk vreselijk geschrokken want hij is samen met zijn weide maatje ontsnapt. Enkele honderden meters verder is Victor aangereden. 

Artikel van het ongeval:

https://www.gld.nl/amp/nieuws/7848961/bestuurder-gewond-na-ongeluk-paard-overleden

Ook het slachtoffer bij het ongeluk heeft zijn medeleven betuigd en leeft betrokken mee. Hij is vreselijk geschrokken en heeft dit net zo goed niet verdiend. Hij zegt: “Mijn auto is vervangbaar, ik heb het overleefd maar jou paard is dood.” 

Naast mijzelf moeten ook vele buren en buurt kinderen Victor nu missen. Ik hoop snel weer met Paard door de buurt te kunnen stappen.

Overal waar ik door de buurten stapte straalde de gezichten van velen en kwamen kinderen het huis uit rennen om mij even te zien passeren. Ook dikwijls kwamen ze dan nog naar mij toe om te vragen of ze Victor, mijn paardje mochten aaien. Ook heb ik er veel leuke paarden praat aan over gehouden. 

Nu met het gemis van Victor voel ik mij wat verslagen en ontdaan. Gelukkig heb ik al veel lieve berichten ontvangen van mensen uit omgeving en in de buurt waar ik veel steun aan heb gehad. 

Ook op de scholen was ik een graag geziene gast tijdens de speelkwartieren.

In november; in de grap zelfs het paard van Sinterklaas dat dan langs liep.

Met deze doneer actie hoop ik genoeg geld te kunnen inzamelen voor een nieuw paard met toebehoren / zo tegelijkertijd een nieuwe held(in) in de buurten te mogen berijden. En niet bij de pakken neer te hoeven zitten.

Mocht deze actie genoeg inzamelen zou ik ook graag een opleiding en cursus in de hippische sector willen genieten om mijzelf met paard ook professioneel aan te kunnen bieden.


Veel liefs,

Sander 

Sander Westdorp
23-02-2023

Gisteren interview met de Gelderlander gehad over Victor en deze crowdfunding. Het bericht  stond vandaag in de krant. Ze hebben contact met mij gezocht nadat ik mijn actie op social media had gedeeld. Mede dankzij dit artikel zijn er al vele lieve donaties gedaan. Ik ben iedereen heel erg dankbaar!

Met een beetje geluk snel weer te paard en daarmee een hemel op aard. 

https://www.gelderlander.nl/nijmegen/sander-en-z-n-paard-vormden-een-onafscheidelijk-duo-tot-dat-ene-fatale-ongeluk-hij-was-er-altijd-voor-me~af102edbb/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F


198 donaties
€ 4.106,00
34 dagen te gaan