Een nieuw en gezond leven voor Barker

Een nieuw en gezond leven voor Barker | Geld inzamelen
 
 
Een nieuw en gezond leven voor Barker

Toen ik hem zag sprongen de tranen in mijn ogen. Liefdevol kwam hij naar mij toe. Ik wilde hem aaien, maar waar dan? Overal zitten wonden en zou hij dat wel willen? Voorzichtig raakte ik hem aan en begon hem te aaien, zijn ogen sloten van genot. Wat was hij blij met een beetje liefde!

Barker heeft een schimmelinfectie en is op de verkeerde plek geboren, namelijk in Bali, een land waar het vochtig en warm is. Door de (weer) omstandigheden waar hij nu zit krijgen ze het niet onder controle. In Nederland is een schimmelinfectie goed te behandelen en kan hij weer een knap gelukkig kereltje worden zonder jeuk en met haar.

Barker zit al 4 jaar in deze situatie. Ik kan hem hier niet achter laten wetende dat het dan zo blijft zoals het nu is. Jeuk, pijnlijke wonden en weinig knuffels. Dit leuke lieve mannetje heeft mijn hart veroverd en ik wil hem graag naar Nederland halen. Ik kan dit helaas niet alleen en heb jullie hulp nodig.

Wie zou deze lieve hond, die het zo verdient, nog een mooi leven willen geven? Daarbij is de procedure om Barker naar Nederland te halen complex en duur en zal zo’n 4 a 5 maanden in beslag nemen. Willen jullie financieel helpen om dit mogelijk te maken?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 95,00
Doel: € 1.500,00
6%

Deze actie is gesloten.