Een nieuw begin

Een nieuw begin | Geld inzamelen
 
 

Super bedankt allemaal voor de donaties tot nu toe! Het betekent ontzettend veel voor me dat ik zo word gesteund! 💋

Lieve doneerders,

Ik ben Debbie en ik ben een 17-jarige student aan de HU in Utrecht. Ik woon samen met mijn moeder in Amersfoort.

Zolang ik mij kan herinneren zijn mijn ouders gescheiden. Mijn vader ging dan ook al weg toen ik pas 4 maanden was. Ik heb altijd oppervlakkig contact met hem gehad. 

Nadat mijn ouders in 2000 gescheiden zijn, is hij met zijn nieuwe vrouw vertrokken naar Curaçao. Waar hij tot eind 2015 heeft gewoond. Ook toen hij daarna weer terug kwam naar Nederland is het contact slecht gebleven. Op mails werd amper gereageerd en behalve alimentatie is er verder vanaf zijn kant niet naar mij omgekeken.

Dit heeft er voor gezorgd dat ik zowel in mijn jeugd als in mijn tienerjaren een belangrijk persoon heb gemist in mijn leven, wat mij een leeg gevoel gaf. Gelukkig heeft mijn moeder er alles aan gedaan om dit gevoel te verminderen.

Omdat ik nu graag een nieuwe start wil maken (nieuwe studie, nieuwe school), wil ik graag mijn achternaam naar mijn moeders naam laten veranderen, namelijk Vermeulen.

Het probleem is echter dat dit €835 euro kost en mijn moeder alles zelf moet betalen. Ze werkt heel hard voor haar geld.

Ze heeft dit jaar ook al mijn dure studie betaald en ik voel me erg schuldig als ik haar ook nog mijn naamswijziging moet laten betalen. Zelf betalen gaat lastig aangezien ik geen (vast) inkomen heb. Dus daarom hoop ik heel erg dat jullie mij kunnen helpen.

Liefs, DebbieEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
20 donaties
€ 835,00
Doel: € 835,00
100%

Deze actie is gesloten.