Geld inzamelen | Een nieuw begin
 
 

Een nieuw begin

Een nieuw begin na Barcelona

Daar ga ik. Op reis naar Barcelona. Op weg naar een nieuw begin. 

Dit jaar is het op 17 oktober precies 5 jaar geleden dat in Barcelona het leven voor mijn zoon Jim Sluiter eindigde. Op 17 oktober 2018 wil ik in Barcelona zijn. Jim was singer-songwriter en zou het gaan maken als muzikant. Jim knoopte begin oktober 2013 zijn gitaar op zijn rug, propte zijn rugzak vol en ging met 50 euro op zak liftend op weg. Onderweg muziek makend in onder meer Parijs, kwam hij in Barcelona aan. Daar gebeurde het onvergetelijke: Jim overleed na een grote val van een muur.

Mijn leven stortte in: ik had het gevoel dat er een gigantische rugzak van verdriet op mijn schouders werd geknoopt. Nu, 5 jaar later, is het tijd om deze rugzak van verdriet af te leggen. Het is tijd om de rugzak in Barcelona te laten.

Daarom maak ik dezelfde reis als Jim. Liftend, zonder gitaar maar wel als straatmuzikante, ga ik begin oktober 2018 richting Barcelona. Deze reis wil ik als documentaire vastleggen en ondertussen van tijd tot tijd door vlogs live mijn reis laten zien. Ik vlog over de betekenis, de spiegel van mijn zoon voor mij. Over de motivatie om na zo'n groot verlies toch het leven tegemoet te blijven zien. En de noodzaak om verder te gaan. Voor mezelf, mijn andere kinderen, voor mijn omgeving.

Ik ben mijn ineengestortte leven aan het oppakken en wil laten zien dat er hoop is na het gigantische verlies van een kind! Dat het mogelijk is om het leven te grijpen en er toch uit te halen wat er nog voor jou in zit. Dat een nieuw leven vóór je ligt.

Ik ontvang een uitkering. Vlogs die ik maak als Brechje Vlechje, en die ik als backstage-vlogster voor Noardewyn Live van Omrop Fryslan opneem, doe ik nog steeds met mijn oude smartphone. Voor deze reis naar Barcelona en het filmen van de documentaire zou ik bijzonder graag betere apparatuur gebruiken. En met mensen samenwerken die goed kunnen monteren en verstand hebben van documentaires maken. Om dat te kunnen betalen heb ik financien nodig die ik als uitkeringsgerechtigde niet heb en waarvoor ik ook geen hulp van de uitkeringsinstantie kan ontvangen. 

Om definitief een nieuw begin te maken na Barcelona heb ik dus gewoon jouw hulp nodig!

Ondersteun je mijn reis? Ondersteun je het hoe ik mijn verdriet wil afsluiten om in 2019 een 'nieuw begin' vorm te geven?

Maak het mogelijk dat ik echt verder kan om een nieuw leven op te bouwen en doneer hier. Ik ben je er eeuwig dankbaar voor!!

P.S. wil je mijn actie ook in jouw netwerk delen? Zou ik erg fijn vinden. Dank je wel!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

20 donaties
€ 340,00
Doel: € 4.999,00
6% / 39 dagen te gaan