Een nieuw begin

Een nieuw begin | Geld inzamelen
 
 
Een nieuw begin na Barcelona

Daar ga ik. Op reis naar Barcelona. Op weg naar een nieuw begin. 

Dit jaar is het op 17 oktober precies 5 jaar geleden dat in Barcelona het leven voor mijn zoon Jim Sluiter eindigde. Op 17 oktober 2018 wil ik in Barcelona zijn. Jim was singer-songwriter en zou het gaan maken als muzikant. Jim knoopte begin oktober 2013 zijn gitaar op zijn rug, propte zijn rugzak vol en ging met 50 euro op zak liftend op weg. Onderweg muziek makend in onder meer Parijs, kwam hij in Barcelona aan. Daar gebeurde het onvergetelijke: Jim overleed na een grote val van een muur.

Mijn leven stortte in: ik had het gevoel dat er een gigantische rugzak van verdriet op mijn schouders werd geknoopt. Nu, 5 jaar later, is het tijd om deze rugzak van verdriet af te leggen. Het is tijd om de rugzak in Barcelona te laten.

Daarom reis ik dezelfde route als Jim. Samen met singer-songwriter en cabaretier Sarah Sötemann, ga ik 5 oktober 2018 in mijn gepimpte Peugeot 205 Forever op pad. Ik ben kunstenaar Rienk van Houten dankbaar voor zijn vrijwillige medewerking aan mijn auto in De Stijl. Hoezo De Stijl? Ik heb mijn passie gevonden in kunst en cultuur, vandaar dat ik mij ook vrijwillig inzet als ambassadrice voor de European Capital City of Culture #LF2018 richting Barcelona.

Deze reis ga ik zelf als documentaire vastleggen (hiervoor heb ik nog wel een goede camera nodig en goede geluidsapparatuur) en ondertussen van tijd tot tijd door vlogs live mijn reis laten zien. Ik vlog over de betekenis, de spiegel van mijn zoon voor mij. Over de motivatie om na zo'n groot verlies toch alle passie uit het leven te beleven. En de noodzaak om verder te gaan. Voor mezelf en mijn andere kinderen. Voor Jordy en Maya, die ik een goed voorbeeld wil geven.

Ik heb mijn ineengestortte leven opgepakt en wil laten zien dat er hoop is na het gigantische verlies van een kind! Dat het mogelijk is om het leven te grijpen en er toch uit te halen wat er nog voor jou in zit. Dat een nieuw leven vóór je ligt.

Ik ontvang een uitkering. Vlogs die ik maak als Brechje Vlechje, en die ik als backstage-vlogster voor Noardewyn Live van Omrop Fryslan opneem, doe ik nog steeds met mijn oude smartphone. Ik ben heel dankbaar voor de tot nu toe ontvangen donaties, waarmee ik de eerste kosten heb kunnen dekken voor deze reis. Om van Drachten naar Barcelona (en terug!) te kunnen komen ben ik nog donaties nodig die de kosten van de reis dekken. Mijn Peugeot 205 rijdt helaas nog niet op lucht. 

Om kort te gaan...om definitief een nieuw begin te maken na Barcelona heb ik dus gewoon jouw hulp nodig!

Ondersteun je mijn reis? Ondersteun je het hoe ik mijn verdriet wil afsluiten om in 2019 een 'nieuw begin' vorm te geven?

Maak het mogelijk dat ik echt verder kan om een nieuw leven op te bouwen en doneer hier. Ik ben je er eeuwig dankbaar voor!!

P.S. wil je mijn actie ook in jouw netwerk delen? Zou ik erg fijn vinden. Dank je wel!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
28 donaties
€ 495,00

Deze actie is gesloten.