Een mooie uitvaart voor Daveney

Een mooie uitvaart voor Daveney | Geld inzamelen
 
 

Wij willen als buren geld inzamelen om ervoor te zorgen dat de dochter van onze buurvrouw die veel te vroeg en veel te jong op 20 jarige leeftijd ineens is heen gegaan een rechtmatige en verdiende uitvaart krijgt.
Daveney was een levens vol meisje met plannen voor de toekomst net terug van vakantie met haar grootouders sloeg helaas het noodlot toe, thuis bij opa en oma word zij niet lekker en valt neer op de bank. Alle hulp heeft haar niet kunnen redden, Daveney is ter plekke gestorven. Wij zijn in afwachting van het onderzoek naar de doodsoorzaak. 

Vanwege een miscommunicatie omtrent de uitvaart verzekering staan haar ouders er nu alleen voor, zij moeten haar uitvaart zef betalen met een toegemoetkoming van de verzekering. Dit komt er op neer dat dit een sobere gemeente uitvaart zal worden. Wij als buren hebben dit trieste verhaal gehoord en vinden dat zij dit niet verdient. Wij willen haar en haar familie de financiele zorgen uit handen nemen. Zeker ook omdat haar moeder zeer actief is mbt gemeenschapszaken voor de buurt ondanks haar eigen handicap. Moeder zit met een incomplete dwarslaisie gebonden aan een rolstoel.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
440 donaties
€ 8.510,00
Doel: € 10.000,00
85%

Deze actie is gesloten.