een mooie tuin voor onze ouderen

een mooie tuin voor onze ouderen | Geld inzamelen
 
 
nieuw tuinmeubilair en aankleding voor onze ouderen.

Even kort voorstellen: ik ben Wendy en ik werk nu bijna 14 jaar met heel veel liefde op een afdeling voor ouderen met dementie.
14 jaar geleden is onze afdeling geopend en stonden er simpele nette tuinstelletjes, maar inmiddels is daar nog maar een enkele stoel van over.
Helaas laten de beschikbare budgetten het niet volledig toe om onze tuintjes een nieuw leven te geven en daarom vraag ik jullie hulp!
Wat is er nu leuker dan in de zomer in een mooie tuin te kunnen zitten, te ontbijten, te genieten van het zonnetje en de vrolijke kleuren van bloemen???!!! Bewoners met ieder hun eigen beleving in hun fase van dementie, elke dag weer opnieuw kunnen laten stralen in een mooi aangeklede tuin, dat is mijn doel!!
Daarom wil ik dus geld inzamelen om onze bewoners nog dat kleine beetje vreugde te kunnen geven, waar ze dagelijks van kunnen genieten.

Mijn doel is om 6 nieuwe tafels en ca 30 stoelen bij elkaar te krijgen ( voor 30 bewoners )en mocht er budget over zijn dan zal dit worden gebruikt voor een vrolijke aankleding zoals potten/planten tafelkleedjes etc.…

Gaan we samen dit doel behalen voor de zomer van 2018?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 277,00
Doel: € 10.000,00
2%

Deze actie is gesloten.