Een mooi en Sportief 2019 voor HTC Gteam

Een mooi en Sportief 2019 voor HTC Gteam | Geld inzamelen
 
 
Een mooi en sportief 2019 voor het G Team van sv HTC Zwolle

 

Al heel wat jaren geef ik met heel veel plezier paardrijles.

Ik krijg er heel veel energie van en vind echt dat ik het mooiste werk heb.  Elke dag al die blije gezichten van al de kinderen en volwassen. Die twinkeling in hun ogen is mijn mooiste bekroning op mijn werk.

Ook ben ik sinds twee jaar leider van het voetbalteam van mijn zoon. En er is echt niets mooiers om al die kids elke zaterdag weer achter die bal aan te zien rennen.

Mooi en fijn dat je heerlijk kunt sporten en veel plezier mag beleven aan je hobby en sport.

Wel ben ik me er heel erg van bewust dat sporten helaas niet voor iedereen zo makkelijk gaat, soms worden mensen hierin belemmerd door gezondheid, ziekte of financiële problemen.

Jammer want sporten moet toch door iedereen gerealiseerd kunnen worden.

 

Graag wil de ik me dus inzetten met ons bedrijf iets moois te doen voor anderen. De laatste 2 maanden van het jaar allerlei acties opzetten en geld inzamelen voor het goede doel. Ik ben me gaan verdiepen in allerlei goede doelen en ik kan je vertellen er zijn veel heel veel instellingen die steun nodig hebben.  Er is (helaas)veel keuze, er zijn prachtige foundations die hele mooie dingen doen maar ik wil iets meer persoonlijks, iets wat veel dichter bij mij ligt, iets waarmee ik meer binding heb.

Soms zoekt je iets ver weg, terwijl het gewoon naast je ligt.

Ik werd geattendeerd op het Gteam van HTC  Zwolle. Een mooi team wat bestaat uit enthousiaste voetballers.  Ze kunnen onze financiële steun goed gebruikten voor training, materialen en vervoer.

Hoe dicht bij wil je het hebben.

Vanmiddag hebben we tijdens NSYP dag Pompoen soep verkocht. Ruim € 80,00 opgehaald voor het team. Een mooi begin lijkt me zo.

Wil jij in de maand november en december ook deelnemen aan onze acties of geld doneren voor het Gteam. Dat is uiteraard mogelijk. 

Dan kunnen we het Gteam van HTC Zwolle en mooi en sportief 2019 bezorgen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
18 donaties
€ 368,00
Doel: € 2.000,00
18%

Deze actie is gesloten.