Een marathon voor een fiets!

Een marathon voor een fiets! | Geld inzamelen
 
 
Sponsor ons naar de finish!

Op 11 november 2018 lopen wij, Dennis Oosterveld en Janice van Otterloo, van Marathon naar Athene. Een afstand van 42,195km.

Voor ons allebei een grote uitdaging en tevens onze eerste marathon; dat is natuurlijk al speciaal en als fanatiek hardlopers een mijlpaal. Wij gaan met onze mobiliteit (het hardlopen) de mobiliteit van Dennis’ broer Colin vergroten.

Colin is een (goed functionerend) autistische jongeman die niet kan fietsen op een normale fiets en vanwege zijn beperkingen niet in staat is om zijn rijbewijs te halen. Hierdoor is hij aangewezen op het openbaar vervoer of moet alles lopend doen. Vroeger had Colin de beschikking over een driewiel fiets waarmee hij zijn beperkte bereik kon vergroten. Doordat hij destijds naar het buitenland verhuisde moest de fiets worden ingeleverd bij de gemeente.

Nu hij sinds 2017 weer in Nederland woonachtig is en niet voldoende is aangetoond dat een fiets noodzakelijk is, wordt deze niet vergoed. In plaats van energie stoppen in allerlei procedures trainen wij liever om de Marathon met goed gevolg af te kunnen leggen.

Wat gaan wij doen?
Met de opbrengst van deze crowdfunding actie willen wij genoeg geld ophalen voor de aanschaf + 1jr onderhoud van een nieuwe driewielfiets voor Colin. Hij kan daarmee zijn mobiliteit vergroten en is daardoor niet langer afhankelijk van het openbaar vervoer. Uw hulp daarbij is nodig, want een geschikte fiets kost al gauw zo'n 5000,- euro. 

Wanneer u een losse bijdrage wilt overmaken gebruik dan de betalingsreferentie: Road2Athens zodat we
uw gift eenvoudig kunnen toevoegen aan het totaalbedrag dat is opgehaald. Doneren via deze actiepagina kan ook!

Als u vragen heeft n.a.v. deze actie neem dan gerust contact met ons op.
 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
32 donaties
€ 1.025,00
Doel: € 5.000,00
20%

Deze actie is gesloten.