Een marathon voor aandacht

Een marathon voor aandacht | Geld inzamelen
 
 
Omdat Marilotte niet kan lopen ga ik rennen...

Gelukkig kunnen meer dan 98% van de kinderen rennen en spelen net zoals wij toen we jong waren. Helaas zijn er ook kinderen die dit door allerlei oorzaken niet kunnen. Voor deze kinderen is het vast houden van een beker al een wereld prestatie en een wandeling van 100 meter een halve marathon!

Mijn lieve dochter Marilotte van 8 jaar heeft het verstandelijk vermogen van een kind van 11 maanden. Hierdoor wordt ze beperkt in heel veel dingen en mist ze de mogelijjkheid om te communiceren zoals wij gewend zijn. Ze praat niet en kan dus niet vragen om drinken als ze dorst heeft en uiteraard heeft zij net als iedereen op een gegeven moment dorst.

Ons doel is het oprichten van een kinderdagverblijf waarbij we haar goed kunnen observeren en haar vaardigheden kunnen leren om te communiceren zodat ze de vrijheid krijgt om zich te uiten op een manier die wij voor ons zelf maar al te vaak voor lief nemen.

Intensieve observatie en begeleiding is een kostbare zaak, maar kan vergoed worden door de bestaande budgetten, mits er geen overheadkosten zijn.  Dus wij bieden een kinderdagverblijf waarbij de kosten voor huisvesting en management niet betaald hoeven te worden door geld wat bedoeld is voor de zorg.

Zo bieden we begeleiding van 1 verzorger per 2 kinderen in plaats van de huidige situatie waar 5 kinnderen worden begeleid door 1 medewerker.

Ik ga de marathon rennen omdat Marilotte niet kan lopen en met genoeg ondersteuning gaat weliicht ook zij zelfstandig lopen en wie weet ooit wel eens rennen!

Steun ons, stichting KDC Aandachtslab, want wij hebben uw hulp hard nodig! Biedt een kind meer kansen door 100% aandacht!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
61 donaties
€ 2.192,00
Doel: € 4.000,00
54%

Deze actie is gesloten.