Een lekkere maaltijd

Een lekkere maaltijd | Geld inzamelen
 
 
Iedereen houdt van een warme maaltijd, maar niet iedereen kan dat betalen.

Ik ben een jonge vrouw en ben enorm dol op koken. Een paar jaar geleden merkte ik dat steeds meer mensen (soms hele gezinnen) het niet meer kunnen betalen om een lekkere warme maaltijd op tafel te zetten. Toen ben ik op het idee gekomen om mijn kook kunsten met deze mensen te delen. Ik maak dus een maaltijd die ik ook nog bezorg bij de gezinnen die het oh zo goed kunnen gebruiken. Deze mensen zijn opgegeven door anderen en er komen steeds meer aanmeldingen bij.

Omdat ik hier helemaal niks voor vraag behalve een glimlach, heb ik besloten om deze actie op te zetten. Zelf heb ik het ook niet al te breed, maar ik wil toch niet stoppen met iets goed doen voor anderen. Vandaar dat ik op deze manier om een bijdrage wil vragen om alle boodschappen te kunnen bekostigen om door te kunnen gaan met het maken van maaltijden. Al is het een kleine bijdrage, ik ben heel blij met alles.

We geven dagelijks geld aan het buitenland  voor mensen in nood, waar uiteraard niks mis mee is, maar ook in ons eigen kikkerlandje heerst armoede. Help mij anderen te helpen.

Alvast heel erg bedanktEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 165,00

Deze actie is gesloten.