Een laatste wens

Een laatste wens | Geld inzamelen
 
 
Help de laatste wens van mijn moeder te vervullen

Beste Lezer,

Ik ben Kelly en ben 18 jaar. Ik woon bij mijn vader, stiefmoeder, zusje, oma, kat en hond. Stiefmoeder omdat ik en mijn zusje zijn weggehaald bij mijn biologische moeder voor mishandeling en verwaarlozing. Mijn stiefmoeder is sinds 2008 in mijn leven en heeft de moeder rol op zich genomen met alle liefde.

Mijn stiefmoeder heeft de diagnose alvleesklierkanker gekregen begin Mei. Hoe ver de kanker was wisten we niet. Vele scans gingen voorbij in het ziekenhuis, en daar werd niks bijzonders behalve de tumor op haar alvleesklier gezien. Dan krijg je hoop dat het nog goed kan komen, maar wordt wel gezegd dat tijdens de operatie evengoed nog uitzaaiingen gevonden kunnen worden die niet op de scan te zien zijn.

Dan kom de dag van de operatie in het AMC van Amsterdam. Een opname van één week. Eerste dag werd ze voorbereid op de operatie. de infuus werd aan gelegd en lijsten over medicatie werden door genomen. Dag één zonder mijn stiefmoeder.

Volgende dag was de operatie om 9 uur s'ochtends gepland. Ze mocht al eerder naar de OK. We zouden een telefoontje krijgen thuis als alles goed was en dat de tumor verwijderd zou zijn. Maar we konden ook eerder gebeld worden met de mededeling dat er uitzaaiing was en dat er niks meer gedaan kom worden. Uren gingen voorbij waardoor we steeds meer hoop kregen.

Half 12 ging de telefoon... Het bericht was dat ze uitzaaiingen heeft in het buikvlies en dat het een agressieve tumor is die snel verspreid. Dan zakt de grond onder je voeten vandaan. De chirurg was weg geroepen voor een spoedoperatie. daarom kwam het telefoontje laat. Ze heeft na de operatie nog 5 dagen aan de pijnstilling gelegen.

Er is niks meer aan te doen. Ze is nu afhankelijk van Chemo's voor levens verlenging van ongeveer een jaar. Anders was het naar schatting met drie maanden afgelopen.

Nou doe ik deze actie omdat ze nog één grote wens heeft. Ze is een enorme dieren vriend. Er is een organisatie die honden red uit Europese landen die zijn verwaarloost/mishandeld, op straat leven en voor de dood staan opgeschreven. En die organisatie steunt ze met heel haar hard. Ons hondje (zie foto in armen van mijn stiefmoeder) komt daar ook vandaan. Nou wilde ze graag de organisatie steunen met een gelddonatie voor medische zorg en opvang van de honden voordat haar einde komt.

Ik zou het enorm waarderen, en mijn familie waarschijnlijk ook om u te vragen mee te helpen en een klein bedrag te doneren die uit eindelijk met mijn stiefmoeder overhandigen namens haar en de mensen die hebben mee geholpen. Dan heeft zij haar wens vervult zodat er weer een hoop honden zijn voorzien van medische zorg en een onderkomen.

Bedankt voor het lezen van dit bericht en laten we hopen op het besten.

Kelly Jacobs

Kelly Jacobs
10-08-2018

beste mensen,

 

Hier een update over de situatie. Aller eerst wil ik de mensen bedanken die een donatie hebben gedaan. Het eerste deel wat is binnen gekomen is al bij de organisatie terecht gekomen. Ze hebben de eerst geboren pup naar mijn stiefmoeder vernoemd. Emmie heet ze, en als alles medisch goed gaat met de pup zal ze na een paar maanden bij mij zijn. Dan ga ik verder met haar onder de naam Amy.

Nu een ander bericht. Mijn stiefmoeder waar ik over schreef is vanmorgen 10-08-2018 op 11:13 uur s'morgens helaas overleden. De chemo's en de kanker zijn haar te veel geworden en hebben haar zeer ernstig verzwakt. Het is allemaal heel erg snel gegaan. Ze was goed aanspreekbaar deze ochtend en heeft nog even een wasje in de wasmachine gedaan, wat helaas de drupppel deed overlopen. Ze is tot twee keer aan toe flauwgevallen door de inspanning. De ambulance was met spoed gekomen en vertrokken. 3 uur na dat de ambulance is geweest is ze overleden in het ziekenhuis.

Ik heb haar gezegt dat ik goed ga zorgen voor Amy en dat ik haar zal trainen tot een top hond, ook heb ik haar in het ziekenhuis belooft dat ik deze aktie lopende ga houden, en dat ga ik doen ook. 

 

Groetjes,

Kelly Jacobs


31 donaties
€ 500,00
Doel: € 1.000,00
50%

Deze actie is gesloten.