Een laatste kans op een kindje, alles of niets!! | Geld inzamelen
 
 

Een laatste kans op een kindje, alles of niets!!


Wij zijn Ron en Monique, 9 jaar getrouwd en trotse papa & mama van onze prachtige & lieve Mara Joët ❤️ Ons mooie meisje hebben wij mogen krijgen via eiceldonatie 
Dit vanwege vervroegde overgang die bij mij is vastgesteld toen ik 29 was, waardoor ik dus geen eigen eicellen heb. 

Wij zijn helaas al vanaf 2018 bezig om onze wens voor een brusje voor Mara uit te laten komen. De wens voor een tweede kindje zit diep en het verlangen is groot 😔

Ons verhaal kort samengevat.

In 2016 hebben wij bij MCK 4 eicellen uit de eicelbank mogen kopen. Hiermee kregen wij onze mooie prinses, gelijk bij de eerste terugplaatsing. Wat een wonder.

In 2018 probeerden wij met de overgebleven 3 ingevroren embryo’s (10% kans) voor een 2de wondertje. Dit mislukte helaas.

Daarna zijn we meerdere trajecten ingegaan met verschillende lieve donatrices. Soms hadden we de pech dat er weinig eicellen waren, door bijvoorbeeld slechte reactie op de medicatie.

Ik ben een paar keer zwanger geweest maar kreeg dan een miskraam. 
Dit is ook gebeurd na het zien van een kloppend hartje.
Vaak gebeurde het dat de terugplaatsing niet pakte en ook hebben we meerdere keren meegemaakt dat de embryo’s niet goed ontdooiden en dat ze niet konden worden teruggeplaatst. 

We hebben hier veel verdriet van gehad. En toch willen we het nog niet opgeven.  

Nu eind 2020 hebben wij nog een super lieve engel leren kennen die ons graag wil helpen.
Met haar willen wij er nog één keer voor gaan.
Onze kleine lieverd zegt; “Geef niet op papa en mama! Voor een baby! En dus willen we deze kans met beide handen aanpakken.

Helaas zijn de kosten van het traject hoog, en naast alle normale kosten en de kosten van de voorgaande pogingen niet meer op te brengen.  
We betalen voor de dure medicatie, de behandelingen, labkosten, terugplaatsingen, echo’s en alle gemaakte onkosten van onze donatrice. 

Langs deze weg vragen wij dan ook hulp voor een laatste kans en we hopen dat deze ons gegund wordt. Wij zijn dan ook eeuwig dankbaar voor een financiële bijdrage.

PS: Wanneer je meer informatie wilt, of zelf naar ons over wilt maken, stuur ons dan een privéberichtje

Liefs Ron, Monique & Mara

Monique van Velzen
26-07-2021

Lieve mensen,

Na al jullie hulp, hebben we het traject kunnen starten ❤ de behandeling verliep goed en we hadden 2 goede embryo's die terug geplaatst zijn, en nog 4 goede in de vriezer 😀 wat een geluk, op de testdag verscheen er een streep en we waren zwanger 🥰 

Helaas met 5 weken begonnen de bloedingen. Er bleek een hematoom te zitten die de bloedingen veroorzaakt en ik kreeg 50 % kans mee dat de zwangerschap goed zou gaan. 

We hebben totaal 4 goede echo's gehad met een kloppend hartje, al bleven de bloedingen, het kindje groeide super goed ❤ 

Zo hebben we het tot 8 weken volgehouden tot de hematoom loskwam en het hartje is gestopt met kloppen en ons kindje heeft het helaas niet meer gered 😞 we waren, en zijn, kapot van verdriet 😞

We hebben nog 4 goede embryo's in de vriezer maar om die terug te plaatsen hebben we weer 2200 euro nodig.. dit zijn ontdooi en terugplaats kosten 😞 vandaar dat we de crowdfunding actief hebben gehouden en het bedrag wat hebben verhoogd.. het meeste van het bedrag wat opgehaald is, is al gebruikt voor de behandeling.

Voor ieder die ons nog 1 x zou  willen helpen, onze dank is extreem groot 🙏🙏🙏

Liefs van ons 😘


413 donaties
€ 4.600,00
Doel: € 5.000,00
92% / 3 dagen te gaan