Een laatste droomreis voor een mooi, jong gezin

Een laatste droomreis voor een mooi, jong gezin | Geld inzamelen
 
 
Laat het even over het gezin gaan, in plaats van over de kanker.

Drie jaar geleden slaat het noodlot toe bij het jonge gezin. Dit mooie gezin bestaat uit Mama Saskia, Papa Janno en zoontje Jesse van 5 jaar oud. Bij Saskia wordt borstkanker geconstateerd. De medische molen begint te draaien. Saskia blijkt erfelijk belast met het BRCA 1 gen. Iedereen heeft deze genen, alleen bij sommige uit zich hier een fout in de genmutatie, met alle gevolgen van dien. Saskia heeft de diagnose triple negatieve borstkanker. Door de genmutatie herkent het lichaam de kanker niet als gevaarlijk. Met als gevolg dat het eigen lichaam de afwijkende cellen niet opspoort om hiertegen te vechten. Tal van behandelingen en operaties vinden plaats. Na twee jaar uit zich de eerste uitzaaiing in de lymfeklier. Deze wordt met succes behandeld.


De kanker lijkt onder controle en zelfs weg. Totdat half april dit jaar het noodlot toch opnieuw toeslaat. De kanker is terug, of anders gezegd nu weer zichtbaar. Saskia blijkt een hersentumor te hebben, hier komt ze achter doordat ze veel enge klachten heeft. De scan geeft uiteindelijk het slechte nieuws. Alle twijfels en alle keuzes die gemaakt moeten worden starten weer. De medische molen, die eigenlijk nooit gestopt was met draaien, draait weer op volle toeren. Uiteindelijk wordt met spoed de tumor grotendeels verwijderd zodat Saskia grotendeels klachtenvrij is. Een tal van onderzoeken volgen. Een onzekere tijd met veel wachten breekt aan. Saskia blijkt ook uitzaaiingen te hebben in haar longen. Een doorverwijzing naar het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis volgt. Genezing blijkt niet meer mogelijk..


Dit jonge gezin moet zo veel ellende doorstaan dat iets positiefs meer dan welkom is. En dit gun ik ze zo. Zij verdienen geluk en mooie momenten. Mooie herinneringen voor het kleine heerlijke mannetje aan zijn mama.. Hierom vraag ik ieder zijn hulp.


Amerika is ze meer dan lief. Een aantal keren hebben ze met elkaar Amerika verkent en door gereisd. Een grote wens is om dit ook met hun zoontje in de toekomst te kunnen gaan doen. Een droom om terug te gaan naar de westkust van Amerika om The Narrows in Zion te kunnen bewandelen. Een dure reis, waar je lang voor moet sparen. Dit kost tijd, maar wat als je die tijd niet meer hebt..


Hoe mooi zou het zijn als wij er met elkaar voor kunnen zorgen dat dit gezin hun droomreis met elkaar kan maken. Even weg van alle ellende, het vechten, de behandelingen, het verdriet, maar met elkaar genieten, als gezin bij elkaar. Laat het even over het gezin gaan, in plaats van over de kanker.

Mariëlla Argün
19-08-2018

Een kleine update van Saskia zelf.

Op de eerste plaats wil ik iedereen bedanken voor het delen en doneren. Hartverwarmend!

4 weken geleden kreeg ik in het Antoni van  Leeuwenhoek ziekenhuis te horen dat ik een goede kandidaat was voor een studie naar triple negatieve (uitgezaaide) borstkanker en BRCA. En dus ben ik 3 weken geleden gestart met nieuwe medicatie. Op wat kleine bijwerkingen na verdraag ik de medicijnen redelijk goed. Na 8 weken staat er een ct scan gepland om te kijken of de uitzaaiingen in mijn longen er op reageren. De hoop is natuurlijk dat ze kleiner zijn geworden. Om extra tijd te krijgen. Tijd om herinneringen te maken en mijn zoon iedere dag een klein stukje te zien groeien. Op dit moment ben ik goed genoeg om de dag normaal te laten verlopen maar dat kan heel snel anders zijn. De tijd om die herinneringen te maken is nu! 

Ook wil ik de mensen die bereid zijn om mij wekelijks naar het AVL te rijden bedanken. Zonder jullie kom ik er niet.

En een speciaal bedankje voor Mitchel van der Drift, eigenaar van Drift Power Sports. Omdat hij zijn open dag in het teken van mij zet. 


278 donaties
€ 7.012,00
Doel: € 12.000,00
58%

Deze actie is gesloten.