Een knuffelbeer voor Eveline

Een knuffelbeer voor Eveline | Geld inzamelen
 
 
Eveline heeft leukemie en kan alle knuffels gebruiken die er maar zijn.

#goteameveline

Eveline heeft leukemie en is hierdoor met regelmaat in het ziekenhuis, waaronder het Sophia kinderziekenhuis, te vinden. Vorig jaar medio april viel de diagnose en niet veel later is er door haar vader de hashtag #goteameveline in het leven geroepen. Hiermee deelt hij zo nu en dan een foto en ontwikkelingen van de kleine stoere meid. Als je zelf kinderen hebt grijpt het verhaal je meteen aan als je een foto ziet. Maar ook bij mensen die geen kinderen hebben emotioneert het ze bij het zien van een foto.

Ik, jij, wij willen Eveline een grote knuffelbeer geven. Als ze eens een knuffel nodig heeft, een beer om tegenaan te kunnen liggen als ze moe is of gewoon een herinnering dat ook andere mensen zien dat ze een vechtertje is en voor haar duimen.

Ik vraag jou om hulp! Doneer, deel dit bericht en breng het onder de aandacht bij anderen. Deel het op al je social media kanalen en help mee om Eveline een knuffelbeer cadeau te doen.

Indien er meer dan het streefbedrag wordt opgehaald zal dit in het spaarvarkentje van Eveline worden gestopt en mag ze zelf beslissen wat ze ermee wilt doen. 

Ongeacht hoe jij hieraan hebt bijgedragen, alvast bedankt voor je fantastische bijdrage!

*Er is inmiddels contact met de ouders van Eveline ivm de aankoop van de knuffelbeer en of dit geschikt is voor Eveline.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 227,00
Doel: € 125,00
181%

Deze actie is gesloten.