Een knuffel voor zieke kindjes in het ziekenhuis

Een knuffel voor zieke kindjes in het ziekenhuis | Geld inzamelen
 
 
Adopteer een knuffel voor de zieke kindjes in het ziekenhuis

Wij zijn de 'Vrienden van Nika'en doen dit jaar mee met de Homerun om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Ronald McDonald huis in Leiden.

Waarom wij aan dit evenement meedoen kunt u lezen via de volgende link https://www.home-run.nl/teams/de-vrienden-van-nika

W zijn erg dankbaar dat we inmiddels al heel veel geld hebben mogen ontvangen voor de Ronald mc Donaldhuis in Leiden om ouders dicht bij hun zieke kind te kunnen laten verblijven!
Maar het is goed om te beseffen dat er helaas achter elke overnachting in een Ronald Mc Donaldhuis een ziek kind in het ziekenhuis ligt.
Daarom willen we met onze nieuwe actie juist het zieke kind 'een knuffel 'geven om ook deze kinderen in de ziekenhuizen een hart onder de riem te steken in de strijd die ze moeten leveren tegen hun ziekte.

Daarom houden we de actie: 'Adopteer een knuffel voor een ziek kind' Een knuffel kost €12,50....

Natuurlijk kunt u eventueel ook een kleiner bedrag doneren want met vele kleine bedragen kunnen we ook weer knuffels kopen.
We willen zoveel mogelijk knuffels laten adopteren en deze uitdelen aan de zieke kinderen in zoveel mogelijk ziekenhuizen.
We hebben daarnaast al een aantal basisscholen benaderd om de kinderen bij elke knuffel een persoonlijke tekening/kleurplaat te maken om die samen met de knuffel uit te delen aan de zieke kinderen.
Willen jullie ons meehelpen om zoveel mogelijk zieke kinderen in de ziekenhuizen een steuntje in de rug te geven nu ze het zo hard nodig hebben?

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door www.watzalikkopen.nl .Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
40 donaties
€ 655,00

Deze actie is gesloten.