Een IT zaak starten met eerlijke tarieven!

Een IT zaak starten met eerlijke tarieven! | Geld inzamelen
 
 
Help mij mijn zaak te starten in de IT wereld waar eerlijke prijzen gehanteerd worden.

Hey iedereen!

Mijn naam is Michael, 26 jaar oud en woonachtig te Beveren (België).

Mijn droom was altijd om een eigen zaak te starten, toen ik 13 was had ik het idee om een autosalon op te starten waar tuning centraal zou staan. Naarmate ik ouder werd, veranderde mijn visie wel een beetje maar wat nog steeds vast stond was het starten van een eigen zaak. Ik begon meer en meer interesse te tonen in technologie. Die interesse is blijven groeien en dat doet het vandaag nog steeds. Na een zeer woelige periode in mijn leven gehad te hebben sta ik vandaag waar ik wil staan. Ik heb intussen meerdere opleidingen achter de rug en mijn harde werk werd beloond met een diploma Webdesign. Nu ben ik klaar om een eigen zaak te starten en mijn voorbereiding hierop is reeds gestart. Ik heb meer dan voldoende kennis van oa: websites ontwikkelen, pc herstellingen (software én hardware), het ontwerpen van een logo, Photoshop,...

Om mijn zaak te starten heb ik uiteraard een budget nodig. Denk maar aan onderdelen, materiaal, software aankopen enzovoort... Ook wil ik graag herstellingen/leveringen aan huis bieden dus een (goedkope) wagen of zelfs een brommer/scooter zou fantastisch zijn!

Mijn grootste troef zou de prijs/kwaliteit verhouding moeten zijn. Ik zie nog veel te vaak torenhoge prijzen gevraagd worden door bedrijven in de IT wereld. Dit wil ik veranderen. Eerlijke prijzen voor eerlijke diensten is niet meer dan normaal, toch? Ik weet ook wel dat er winst moet gemaakt worden maar ik wil geen €150 aanrekenen daar waar ik evengoed €75 kan vragen.

Infin-IT zal staan voor correcte dienstverlening, goedkope tarieven, een goede verhouding met de klant en niet te vergeten: innovatie. Ik geef nooit op en op die manier zijn er naar mijn mening oneindig veel oplossingen voor elk probleem.

Graag wil ik jullie hulp vragen om mijn zaak op te starten. In ruil beloof ik een eerlijke dienstverlening. Mensen die doneren wil ik in de toekomst ook persoonlijk helpen dmv gratis herstellingen. Dit kan door contact op te nemen met mij via mijn facebookpagina 'Infin-IT'. Deze staat nog niet online maar dit gebeurt vanaf ik voldoende heb om mijn zaak op te starten.

Elk bedrag brengt mij een stap dichter bij het realiseren van mijn droom!

Alvast vriendelijk bedankt voor jullie tijd om dit even te lezen!

Michael.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 45,00
Doel: € 2.500,00
1%

Deze actie is gesloten.