Een gezonde staart voor Ella

Een gezonde staart voor Ella | Geld inzamelen
 
 

Lieve poezendame Ella kwam bij ons in het asiel terecht met trauma aan haar staart. Na onderzoek door onze dierenarts is ze geopereerd en zijn er enkele wervels uit haar staart verwijderd. Met een kap om en de nodige medicatie is Ella naar de thuisopvang verhuisd, in de hoop dat ze daar rustig zou kunnen genezen. 

Helaas blijkt het herstel minder voorspoedig te verlopen dan we hoopten. Ella blijft pijn houden, en hoewel de kap haar danig in de weg zit, probeert ze toch steeds in haar staart te bijten. Frustrerend voor haar, en verdrietig voor ons om te zien. 

Het bepalen van een vervolgplan is niet eenvoudig. Omdat niet met zekerheid vast te stellen valt wat de oorzaak is van het trauma, is het zeer onzeker of een staartamputatie verlichting zou brengen. En amputeren met het reële risico dat de pijn daarmee niet weg is, willen we Ella niet aandoen. Onze dierenarts adviseert daarom om de staart te behandelen met laserstralen, zodat de bloedsomloop wordt gestimuleerd en het genezingsproces op gang komt. Wij willen Ella niet langer laten lijden en gunnen haar deze kans dan ook van harte. 

Helaas is zo'n laserbehandeling zeer prijzig, en hoe graag we het ook zouden willen, voor ons als stichting is zo'n bedrag in één keer niet op te brengen. Dit omdat we niet alleen de verantwoordelijkheid hebben voor Ella, maar ook voor al onze andere asieldieren, die stuk voor stuk hun eigen (medische) zorg behoeven. We zijn bijzonder blij met onze vaste donateurs en doen liefst geen extra oproep voor donaties, maar in dit geval zien we geen andere mogelijkheid. En wat ons betreft is Ella het meer dan waard! Ze is een jonge, aanhankelijke poes die een prachtig leven kan hebben bij een nieuw baasje, en dat zouden we dolgraag mogelijk maken voor haar.

Daarom roepen we voor deze keer de extra hulp in van dierenliefhebbers die Ella een steuntje in de rug willen geven. Zou jij een (klein) bedrag willen doneren om Ella de kans op een mooi en pijnvrij bestaan te geven? Wij én Ella zouden daar heel erg blij mee zijn!

St. Dierenhulpverlening Woerden e.o.
07-04-2024

Tot onze ontroering en verrassing is na één dag het streefbedrag voor onze lieve Ella al bereikt! Dit betekent dat we de behandeling van haar staart in gang kunnen zetten en Ella een kans kunnen bieden op een mooi en pijnvrij bestaan. Iedereen die aan dit hartverwarmende resultaat heeft bijgedragen: ongelooflijk bedankt! We zijn er stil van...

Natuurlijk ook aan iedereen die nog doneert nadat het bedrag is bereikt: hartelijk dank! Dit geld kunnen we inzetten om de vele andere katten te helpen die aan onze zorg worden toevertrouwd en die onze hulp zo hard nodig hebben.


134 donaties
€ 2.620,00
Doel: € 2.500,00
104%

Deze actie is gesloten.