Een gelukkig en veilig thuis

Een gelukkig en veilig thuis | Geld inzamelen
 
 
Ons droom huis bleek eerder een nachtmerrie na intrek en is niet langer veilig voor ons

Hallo en dank u voor uw intresse om mijn stuk te lezen.

Ik zal proberen simpel en kort uit te leggen waarom ik deze donatie actie heb gestart.

In 2015 tekende ik een huurcontract voor een particuliere woning en niet snel hierna kwam ik erachter dat ik zwanger was van mijn eerste kindje van nu inmiddels 1 jaar oud.

Zoals ons kindje groeide, groeide ook onze droom om haar veilig en gezond op te laten groeien in dit mooie dorp.

Helaas begon de nachtmerrie net zo snel als onze dromen kwamen.

De gemeente bleek niet op de hoogte dat deze woning werd verhuurd, er kwamen vele gebreken waarbij onze huisbaas zich niet geroepen voelt om dit te repareren en ook onze mogelijkheid tot kopen verdween nadat mijn partner een hartaanval en een bedrijfsongeval kreeg.

Van hout met rot, lekkages, kapot inbouw apparatuur en een niet correct werkende badkamer tot gaten in het dak, een incompleet toilet, terugkerend schimmel en zelfs een bezoek van de brandweer die ons lieten weten dat de woning binnen onnoembare tijd mogelijk onbewoonbaar zal gaan worden wegens instorting gevaar van het dak op de aanbouw.

We hebben nu alles wel gezien.

Helaas is tot 5x toe een urgentie aanvraag afgewezen op grond dat er geen brand is geweest of een overstroming.

Hierdoor hebben wij zelfs een advocaat in armen genomen om de huisbaas tot reparaties te dwingen.

Vele van onze buren willen ons niet zien gaan en het krijgen van een nieuwe woning in onze prijsklasse kan 2 tot 3 jaar duren.

Hierom kwamen wij gezamelijk met onze buren op het idee om deze donatie actie te starten om zo een mogelijkheid te creëren waarbij wij deze woning kunnen kopen en opknappen zodat mijn dochter veilig en gezond op kan groeien.

Ik ben een simpele moeder van 27 jaar met asperger maar mijn droom is hetzelfde als dat van iedere moeder: mijn dochter de toekomst bieden die ze verdient, beginnend met een veilige en gezonde thuisbasis waar ze kan opgroeien.

Ik hoop dat u die dit leest mijn droom met ons wil delen 

Iedere cent die niet in het opknappen van de woning hoeft te worden besteed wil ik op mijn beurt weer gebruiken om andere gezinnen in een moeilijke situatie te kunnen helpen doormiddel van een donatie te doen aan hun droom.

Dank u voor uw tijdEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 70,00
Doel: € 145.000,00
0%

Deze actie is gesloten.