Een frisse start na een zware periode

Een frisse start na een zware periode | Geld inzamelen
 
 
Helpt u mee aan een zorgeloze start voor onze zoon?

Onze zoon heeft in de puberteit te maken gehad met een zware depressie. Na het plotseling overlijden van zijn opa, en een zelfdoding van een familielid, raakte hij zichzelf helemaal kwijt. Hij liep weg van huis, was suïcidaal en kwam in contact met de verkeerde mensen waardoor hij ook nog eens een verslaving kreeg. 

Na bezoeken aan de GGZ, een opname in de crisisopvang, een opname in een verslavingskliniek en de keuze om beschermd te gaan wonen is het hem gelukt om uit een diep dal omhoog te klimmen! Zijn verslaving heeft hij overwonnen, hij heeft een fullltime-baan, een hele lieve vriendin en hij krijgt de komende maand de sleutel van zijn eigen huisje!

Wat zijn wij als ouders MEGA trots op onze zoon! Hij is zo blij met het feit dat hij na twee jaar wachten, eindelijk een eigen woning krijgt, maar helaas kan hij er niet echt van genieten.... Zijn verleden blijft hem achtervolgen. Dit keer in de zin van een onverwacht hoge rekening die hij moet betalen voor de zorg die hij ontvangen heeft. Weg geld voor het inrichten van zijn woning.

Daarom ben ik deze inzamelingsactie voor hem begonnen. Ik wil zo graag dat hij waardering krijgt voor waar hij nu staat. Dat hij weer vertrouwen krijgt in de goedheid van mensen. Dat er wel mensen zijn die onze zoon zijn geluk gunnen, zonder dat hij met zijn verleden geconfronteerd blijft! 

Help jij mee om hem dat laatste zetje in de goede richting te geven? Help jij mee om het verleden los te laten?

Onze dank is groot!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 165,00
Doel: € 2.500,00
6%

Deze actie is gesloten.