Een extra AED in de wijk Koolhoven

Een extra AED in de wijk Koolhoven | Geld inzamelen
 
 
Er is een extra AED nodig in de wijk Koolhoven. Voldoende dekking is van levensbelang.

In de Reeshof in Tilburg zijn er tot op heden 23 AED's geplaatst. Voor bijna alle wijkbewoners is er binnen 6 minuten een AED (Automatische Externe Defibrillator) beschikbaar. In de wijk Koolhoven in de Reeshof, is dit nog niet helemaal het geval. Een AED is van levensbelang bij een hartstilstand. 

Doormiddel van deze crowdfunding-actie proberen we (AED Reeshof) voldoende geld bij elkaar te krijgen om een extra AED met kast te kunnen plaatsen. Uw hulp is dan ook van belang.

AED Reeshof maakt onderdeel uit van AED Tilburg. Een stichting met als doen het faciliteren en onderhouden van AED's in Tilburg. In de reeshof zijn vorig jaar 49 oproepen geweest met  uiteindelijk 16 inzetten van AED's.

Help ons mee een nieuwe AED aan te schaffen en te plaatsen! 

Momenteel is er alleen een AED in de Vroomshoopstraat. Met een AED in de Vierhoutenstraat/Koolhovenlaan vergroten we het gebied waarin we binnen 6 minuten een AED kunnen inzetten.

Helpt u ook mee?
De stichting AED Tilburg en het wijkteam AED Reeshof bestaan uit vrijwilligers (altijd welkom) en zijn afhankelijk van donaties en sponsoring voor de aanschaf en het onderhoud van de AED's. Een AED gaat gemiddeld 10 jaar mee. 

Meer informatie?
- http://www.aedtilburg.nl/
- aedreeshof@outlook.com
- aedleden@ziggo.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 240,00
Doel: € 4.500,00
5%

Deze actie is gesloten.