Een elektrische fiets voor Karina

Een elektrische fiets voor Karina | Geld inzamelen
 
 

update december 2022:

Lieve allemaal,

Dit is ‘m geworden…mijn nieuwe fiets! (Zie foto!)

En dat allemaal dankzij jullie.

Wat kan ik zeggen om jullie te bedanken? 

Ben er eigenlijk een beetje stil van.

Wat hartverwarmend en ontroerend dat mijn lieve collega’s deze actie voor mij hebben opgezet.

Wat geweldig om te merken dat zoveel mensen de actie en daarmee mij,  een warm hart hebben toegedragen.

Het is geweldig dat ik op zo’n korte termijn een nieuwe elektrische fiets kon uitzoeken.

Als het even kan, pak ik de fiets en ondanks alles, ga ik als een speer 😀

Zo fijn om zo goed mogelijk in conditie te blijven, mijn spieren te blijven trainen, maar vooral ook om er gewoon met ons gezin even op uit te kunnen. Dit betekent heel veel voor ons.

Heel erg bedankt!

Veel liefs,
Karina 

***********************
onze actie:

Wij, het team van de Drielandendreef van 's Heerenloo in Harderwijk, willen voor onze lieve collega en begeleider Karina(42) een doneer actie opzetten voor een goede elektrische fiets en we hopen enorm op uw financiële steun!! 

In 2017 kreeg Karina te horen dat haar dochter van toen 4 ernstig ziek was: Ze had leukemie. Een heel zwaar, spannend en intensief traject van ruim 2 jaar volgde. 

Een jaar later, terwijl het dochtertje van Karina met het gezin midden in het zware traject zat, kwam er een nog onverwachte klap, de vader van Karina kwam plotseling te overlijden aan een hartstilstand... Maar Karina en haar gezin waren sterk en gingen door want hun dochter moest beter worden! 

In 2019 was de behandeling klaar en hopelijk kan er dit jaar worden gezegd dat ze schoon is verklaard! 

Karina begon langzaam aan weer haar volledige uren te werken en we merkten we dat ze, ondanks haar volledige inzet, niet helemaal de oude werd. Toch leek het ook wel logisch want ze had 2 jaar in een overlevingsstand geleefd, als je lijf dan tot rust komt dan kan de spanning en stress er ook uit komen. Maar was het dit maar...

Karina bleef moe en voor de zomervakantie vertelde ze: ik heb eindelijk maar de dokter gebeld hoor! 

We grapten er nog wat over met elkaar, noemden het een stukje ‘eigenwijs’ zijn want ze liep d'r al zo lang mee dat ze een afspraak zou maken bij de dokter. 

De schok was zo enorm groot toen we hoorden dat het bloed van Karina niet goed bleek te zijn en vlak voordat ze op zomervakantie zou gaan met haar gezin hoorden we dat Karina de ziekte van Kahler heeft. Een ongeneeslijke vorm van kanker wat meestal voorkomt bij 50+ers en mannen. 

Momenteel zit ze volop in de chemokuren en haar conditie neemt erg af. Hierna volgt een stamceltransplantatie. We hopen, duimen en bidden dat ze deze nare ziekte kunnen laten slapen zodat Karina zich weer beter gaat voelen. 

Laatst zat Karina met haar dochters op de kleedjesmarkt. Haar meiden hadden 63 euro opgehaald, dit was voor hun moeder, voor een elektrische fiets zodat ze weer wat mobieler wordt want fietsen op een normale fiets kost teveel energie. De aanschaf van een elektrische fiets is een hele investering en wij als collega’s zoeken een manier om Karina te kunnen helpen en iets te kunnen doen voor hun in deze moeilijke tijd, vandaar deze actie... 

Wilt u ook uw steentje bijdragen?

Liefs, 
team Drielandendreef 's Heerenloo Harderwijk 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
193 donaties
€ 3.652,00
Doel: € 3.500,00
104%

Deze actie is gesloten.