een droom die zal uitkomen

een droom die zal uitkomen | Geld inzamelen
 
 
een droom die zal uitkomen

Hallo beste mensen die de tijd nemen die dit te lezen. Mijn vader heeft sinds kort zware diabetes en neuropathie gekregen hij ligt soms aan veel bedradingen thuis het was altijd een man die genoot van zijn leven en nu zit hij alleen maar thuis met pijn. Ik ken de pijn ik heb van kinds af aan al diabetes een slecht hart waar ik al drie keer aan geopereerd ben en ook neuropathie ik ben er iets beter uitgekomen.

zijn droom is nog 1 keer naar zuid spanje te gaan waar de motorcross John Van Den Berk is en hem te ontmoeten maar de reis er naar toe is duur want we moeten mensen huren van het ziekenhuis plus de apparatuur wat mee moet en speciaal bed en busje.

ik hoop zo als mensen hier ons bij willen helpen en zijn droom willen uitmaken het is al zwaar genoeg om je kop boven water te houden we hebben samen veel meegemaakt en hij heeft vaak en dit meen ik letterlijk mijn leven gered. Drie keer uit een hypo coma 1 keer toen verstijfde ik in het sneekermeer en zakte ik naar de bodem dit is wel het minst wat ik voor mijn grootste vriend maar vooral voor mijn vader kan beteken ik hou van me vader tot zijn dood. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.