Een dak voor onze school voor kansarme kinderen

Een dak voor onze school voor kansarme kinderen | Geld inzamelen
 
 
Zonder dak geen school voor deze kansarme kinderen without a roof no education for kids

In Varanasi India staat dit schooltje wat onderwijs biedt aan 160 kansarme kinderen die uit arme gezinnen komen. Het is een buitenschooltje waarbij in de winter of de regentijd er bescherming wordt gecreëerd door het neerlieten van rolgordijnen. Maar ondanks dat is het dan nog koud in de klas en komen veel kinderen niet naar school.Het dak van de school, uit asbest, is slecht en moet vervangen worden. Mocht dit niet gebeuren dan is de kans groot dat de school moet sluitenen staan deze kinderen op straat. Ze hebben geen geld om onderwijs te volgen daarom zitten ze ook op deze school waar de kosten minimaal of helemaal nihil zijn door sponsoring. 

We zouden graag het dak laten vervangen en dan gelijk er muren onder maken met een deur zodat de klassen afgesloten zijn en de weersomstandigheden  geen invloed meer hebben op de school. Help ons met uw bijdrage zodat we deze school voor de kinderen kunnen behouden. 

In Benares is a school which needs a new roof. The roof is so bad that it needs to be replaced as soon as possible. If we don't get a new roof the school could be closed and the children don't get any education anymore beceause the parents can't pay for another school. Please donate for this project to keep the school open and safe for the children.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
25 donaties
€ 1.090,00
Doel: € 7.500,00
14%

Deze actie is gesloten.