Een borstvergroting is mijn grootste droom!

Een borstvergroting is mijn grootste droom! | Geld inzamelen
 
 
Ik zou mij zo graag vrouwelijk willen voelen, met borsten die passen bij mijn lichaam.

Hallo,

Mijn naam is Yasmin en ik ben 25 jaar. Al sinds mijn puberteit ben ik ontzettend onzeker over mijn borsten. Al op mijn 10e jaar kwam ik in de pubertijd, vrij vroeg dus. Rond die tijd begon ik ook borsten te krijgen. Op mijn 12e jaar was ik al geheel uitgegroeid en sindsdien zijn mijn borsten niet groter geworden dan cupmaat A.

Gedurende mijn middelbare schooljaren ben ik hier ontzettend mee gepest. Ik werd uitgescholden voor plank, erwt, jongen, etc. Ik ben hier enorm onzeker en ongelukkig door geworden en dat ben ik nu nog steeds. Ik schaam mij heel erg voor mijn kleine borsten, die totaal niet bij de rest van mijn lichaam passen. Vanaf mijn taille ben ik stevig gebouwd; stevige bovenbenen en kont. Mijn kleine borsten vallen daarbij in het niet. Ik durf mij bijna niet uit te kleden voor mijn vriend, omdat ik mij zo schaam. Ook de vorm van mijn borsten vind ik erg lelijk; ze zijn puntig en staan een heel eind uit elkaar (zie foto).

Ik zou mij zo graag vrouwelijk willen voelen en borsten willen hebben die bij mijn lichaam passen. Helaas is een borstvergroting voor mij te prijzig. Daarom zou ik ontzettend dankbaar zijn voor iedere (kleine) bijdrage. Ik zou zo graag mijn droom in vervulling willen zien gaan. Kunt u mij alstublieft helpen?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 3.000,00
0%

Deze actie is gesloten.