Een bijzondere ontmoetingsplek verwoest...

Een bijzondere ontmoetingsplek verwoest... | Geld inzamelen
 
 
De Westerstorm van de afgelopen week heeft een mooie en bijzondere plek verwoest..

Mannen helen met mannen. Vrouwen helen met vrouwen. Mannen vinden kracht bij mannen. Vrouwen vinden kracht bij vrouwen. Mannen leren van mannen. Vrouwen leren van vrouwen. Mannen initieren mannen. Vrouwen initieren vrouwen.

We hebben elkaar nodig en er kunnen niet genoeg redenen zijn om bijeen te komen. Wanneer we onder elkaar zijn komen verborgen delen naar boven, delen die we enkel dan kunnen ont-dekken en integreren. Zonder oordeel, met liefde en begrip.We ont-moeten elkaar vanuit de essentie om zo met elkaar te delen over het leven en te ontdekken wie we werkelijk zijn. De samenkomsten ontstaan door aandacht te geven aan wat gevraagd wordt vanuit de groep of een individu.

Juist deze plek, de plek van samenkomen, van mannencirkels en vrouwencirkels is echter verwoest door de storm. Jouw bijdrage gaat het weer mogelijk maken deze plek te her-creeeren en dat wordt uiteraard zeer gewaardeerd.

Of je nu een doneert of niet voel je uitgenodigd om tijdens zo'n cirkel aan het vuur te staan met mannen. Als deelnemers kunnen we alleen bevestigen wat voor een enorme rijkdom het is aan dit vuur te mogen staan. 

met enthousiaste groet,

De vrienden van deze prachtige plek!

SHARING IS CARING!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
36 donaties
€ 1.196,00
Doel: € 2.001,00
59%

Deze actie is gesloten.