Een bijzondere auto voor bijzondere kids.

Een bijzondere auto voor bijzondere kids. | Geld inzamelen
 
 
Een bijzondere auto voor bijzondere kids.

Oké, even een korte inleiding: Ik ben Ramon en ik begin deze actie voor Maaike. Maaike is 21 jaar (zoals ze hieronder ook al aangeeft) en werkt al 4 jaar in de gehandicaptenzorg. Maar om de kids waar ze voor zorgt nog het maximaal uit het leven te kunnen laten halen, heeft ze jullie hulp nodig. Hieronder legt ze zelf uit hoe en wat. Ik weet dat het onderstaande een hele lap tekst is, maar neem asjeblieft even de tijd om het te lezen

Thanks! 

Ps; ze weet hier niks vanaf :) 

———————————————

Lieve allemaal,

Voor degene die mij nog niet kennen zal ik me even voorstellen; Mijn naam is Maaike, ik ben 21 jaar en werk nu 4 jaar in de gehandicaptenzorg. Een woord waar ik zelf kriebels van krijg, want de kindjes waar ik voor zorg zijn allemaal hun eigen prachtige persoon en niet alleen ‘gehandicapt‘. Ze willen ook spelen, kroelen, zwemmen, op stap gaan. Simpelweg, een leuke dag hebben. En hoe mooi zou het zijn als ik dit kan verwezenlijken? Zeker wanneer je weet dat niet alle kindjes nog een heel leven voor zich hebben. We willen elke dag vieren, en hier hebben we onder andere een aangepaste auto voor nodig. Help jij ons een beetje dichter bij dit doel?

Wil je nu meer weten over wie ik ben, wat ik doe en de kindjes waar ik voor zorg? Kijk dan even op mijn social media accounts:

- Instagram: Maaike Out                                                  - Facebook; Maaike Out

 

Veel liefs van mij, en natuurlijk alle kindjes!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 220,00
Doel: € 10.000,00
2%

Deze actie is gesloten.