Een beter autootje voor Oma en Opa

Een beter autootje voor Oma en Opa | Geld inzamelen
 
 
Goed vervoer voor opa en oma

Hallo allemaal, via deze weg zou ik graag wat geld in willen zamelen voor een beter autootje voor mijn opa en oma, ze rijden nu in een fiat seicento, zonder stuurbekrachtiging, en gewoon zonder enige fijne opties.

Nu hebben ze het èèn en ander al mee gemaakt waardoor hun gezondheid flink achteruit is gegaan, mijn Opa heeft dit jaar een kleine herseninfarct gehad en een paar maand later is parkinson geconstateerd.

Mijn oma is met de vorige hond door een ongelukje hard gevallen op haar rug, sinds dien heeft ze veel last van haar spieren en pijn op de borst ( benauwd ),

Mijn man is automonteur en die kijkt de auto vaak na, hij heeft me gezegd dat de auto waarschijnlijk niet meer lang mee gaat.

Doordat er geen stuurbekrachtiging op zit, of enige andere makkelijk opties is voor mijn oma het auto rijden niet meer zo Leuk, helaas hebben ze gewoon geen geld voor een ander leuk autootje.

Daarom zou ik graag geld in willen zamelen voor mijn lieve opa en oma zodat rijden weer wat makkelijker en leuker gaat en dat ze samen nog kunnen genieten zo lang het nog kan en samen nog mooi op stap kunnen gaan

 

Alvast enorm Bedankt! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 4.000,00
0%

Deze actie is gesloten.