Een beetje lucht voor deze mooie lieve kinderen

Een beetje lucht voor deze mooie lieve kinderen | Geld inzamelen
 
 
deze mooie lieve kinderen verloren in september hun allermooiste papa en ik mijn alles

nadat in het najaar onze mooie lieverd de allermooiste ster boven werd.....bleven we met zijn 4tjes in verdriet achter.....

na het regelen van de uitvaart......moesten we hem echt los laten.....en dan kom je weer alleen thuis en missen we de allerliefste in ons leven.

Je komt van papieren, in verdriet van de kinderen en jezelf ....in overleven met 3 kleine kinderen en we vechten samen met onze mooiste ster daarboven voor altijd in ons hart.......maar wat zou ik ze rust gunnen, mooie dromen en hopelijk ook weer zegeningen...

 

Voor de rust is er een ding noodzakelijk.....de verbouwing afmaken waar we nog niet helemaal klaar mee waren.....zodat het weer helemaal een thuis is voor hun en voor mij.....en we niet daar mee ons druk over hoeven te maken. En ik al me tijd en energie in hun kan steken.

 

ook gun ik ze ontspanning......een reisje ergens naar toe om even hun zorgen te vergeten en toch proberen nieuwe herinneringen te maken.

 

En onze dochter heeft een hele grote wens: een bubbelbad, voor in de tuin zoals ze dat noemt waar we in kunnen chillen zoals ze dat mooi zegt.....ja ja ze is 7, de grote meid.

En voor de oudste een fijne plek waar hij zich in kan terugtrekken als hij straks naar het voortgezet onderwijs gaat

En de middelste wil graag een klein dierenverblijf want net als papa is hij gek op dieren....

 

Soms moet je als mama je principes opzij zetten en denken: ik ga het gewoon proberen voor deze 3 mooie schatten dat ik toch hopelijk de zon kan laten schijnen achter de wolken ook al vallen er nog genoeg druppels.....hopelijk kunnen we samen er voor zorgen dat er voor hun weer een regenboog komt zodat ze in alle rust hun plekje weer kunnen vinden en hopelijk uit kunnen kijken naar een mooie toekomst. .....daarboven is er een iemand die ons zal beschermen, hopelijk zijn er hier ook lieve beschermers die de wereld voor hun een klein beetje mooier kunnen maken.

Normaal zal ik dit nooit zo snel doen maar voor hun wil ik bergen verzetten.

 

liefs

 

(ps uit prive overweging heb ik er voor gekozen om een test te nemen, ik hoop op jullie begrip)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.