Een beetje Kerst voor iedereen

Een beetje Kerst voor iedereen | Geld inzamelen
 
 

Hallo, mijn naam is Fabrizio Tzinaridis. Ik begin meteen heel cliché met het zeggen dat de feestdagen weer voor de deur staan. Maar in plaats van te twijfelen of ik ze deze keer zal doorbrengen bij familie of vrienden wil ik het liefst van al proberen een verschil te maken. Ik ben misschien niet iemand die armoede vanop de eerste rij heeft meegemaakt maar ik ben iemand die gelooft dat vele handen licht werk maken en dat we allemaal recht hebben om een leuk eindejaar. 
 
Dit is nieuw voor me en iets in me zegt dat ik dit eerder had moeten doen. Maar zoals velen stond ik er niet vaak genoeg bij stil. Ik Ik Ik. Herkenbaar denk ik dan.
Ik ben sinds enkele maanden veel vaker dankbaarheid gaan uitspreken voor de meest alledaagse dingen. Ik leef. Ik heb het goed. Dat mag ik wel zeggen. Ik beschik over elke basisbehoefte die een mens kan wensen. Ik heb een dak boven men hoofd, heb stromend en warm water ter beschikking, mijn koelkast is gevuld, de verwarming staat elke dag op, mijn lakens zijn gewassen en ik slaap in een comfortabel bed. Mijn deur kan op slot en een alarmsysteem geeft me een veilig gevoel. Dingen die ik onbewust als vanzelfsprekend ben gaan beschouwen. Maar dat zijn ze niet. Althans voor een grote groep mensen niet.
 
En tuurlijk dacht ik wel eens: 'Alsof ik het verschil kan maken', 'wie ben ik om te denken dat mijn bijdrage zin heeft?', ... En nog een tiental andere excuses waarom ik het niet deed. Maar het feit is: vele zandkorrels maken uiteindelijk wel een zandbak, nog meer een strand en als we heel ver gaan denken zelfs een woestijn. Maar dat kan ik niet alleen.
 
Dus ga ik je niet alleen vragen om een donatie maar steek ik zelf ook de handen uit de mouwen en ga ik een hele dag tattoeren aan €50/ kleine tattoo waarbij de volledige opbrengst gedoneerd zal worden. Ik zal me ook melden om minstens 1 dag vrijwilligerswerk te gaan doen en zelf mee te helpen ondanks mijn druk schema. 
Meer informatie hierover volgt snel via mijn instagrampagina @fabrizio_tzinaridis
 
Wat gaan we doen met het opgehaalde bedrag? HELPEN. Zoveel als het kan, waar het kan. Ik heb het geluk een fantastisch en gul netwerk te hebben die maar al te graag een steentje bijdraagt. Dat hebben we niet lang geleden kunnen aantonen dankzij de hulp van Kristof van BlackSheep Automotive en zijn actie bij de overstromingen in Wallonië. Het geld werd toen ook effectief gebruikt écht te helpen. Denk aan warme maaltijden voor daklozen, jong en oud. Dekens, Slaapzakken, winterkledij, tenten, … Maar ook het doorstorten van bedragen aan bestaande VZW’s die het goed kunnen gebruiken.
 
Dit en veel meer hoop te ik bereiken met jullie hulp zodat dat wat voor vele vanzelfsprekend wordt beschouwt een realiteit kan worden voor zij die het met veel minder moeten doen. Laten we Kerst weer terugbrengen naar de wortels en naar waar het echt om draait. Liefde en solidariteit. Ik dank je en velen naast mij.
 
Veel Liefs,
 
 
FabrizioEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
78 donaties
€ 4.280,00
Doel: € 5.000,00
85%

Deze actie is gesloten.