Een andere achternaam voor Tygo

Een andere achternaam voor Tygo | Geld inzamelen
 
 
Tygo wil graag van zijn niet officiële achternaam, zijn officiële achternaam maken.

Tygo is een lieve, vriendelijke, enthousiaste jongen van 10 jaar. Hij geniet van het leven en wil altijd alles weten. Tygo is niet veeleisend en gauw tevreden met dingen. Toch heeft hij 1 grote wens en dat is wijzigen van zijn achternaam. 

Officieel draagt Tygo nog de achternaam van zijn biologische vader. Met hem heeft hij in zijn leven weinig echt contact gehad. Toen Tygo 1 jaar en 3 maanden was, heeft zijn vader het gezin verlaten. 6 maanden later heeft hij het contact volledig verbroken. Toen Tygo 7 was, is het contact er wel weer even geweest, maar met geen enkele regelmaat en eigenlijk maar af en toe. Sinds een jaar is het contact weer volledig verbroken, nadat Tygo na een aantal voorvallen zelf die keuze heeft gemaakt.

Vanaf zijn 3e gebruikt Tygo al wel vaak de achternaam die hij graag wil, maar bij officiële instanties moet hij nog steeds de naam gebruiken die hij niet meer wil. 

Gezien het feit ik alles , financieel gezien, in mijn eentje doe, lukt het niet om het geld bij elkaar te krijgen om dit doel te realiseren. 

Willen jullie helpen?

Met vriendelijke groet,

Heidi Jansen (moeder van Tygo) 

Heidi Jansen
12-01-2019

De aanvraag is de deur uit. Nu afwachten. 


Heidi Jansen
13-10-2018

Het geld is binnen. De aanvraag ligt klaar. Maar ik doe er verstandig aan om te wachten tot 1 januari 2019 met aanvragen. Dit heeft te maken met een 'verzorgingstermijn' waar ik aan moet voldoen. Op dit moment voldoe ik daar volgens de berekeningen niet helemaal aan. En op 1 januari 2019 wel. 

Nog heel even wachten dus en proberen het een verassing te laten blijven voor Tygo. 


61 donaties
€ 840,00
Doel: € 835,00
100%

Deze actie is gesloten.