Een aanhanger voor Blikje dopje hersentumor

Een aanhanger voor Blikje dopje hersentumor | Geld inzamelen
 
 
Deze aanhanger helpt mee om dopjes blikjes op te halen voor meer geld voor hersentumoren

Ik ben Elly Leijstra van der Velde, moeder van drie kinderen en oma van drie prachtige kleinkinderen. In september 2016 kreeg ik samen met mijn gezin de diagnose hersentumor. Mijn leven en dat van mijn gezin krijgt een drastische wending. Ik beland samen met mijn partner in een rollercoaster van verdriet, boosheid en ellende. Je leven staat op zijn kop, zomaar van de ene op de andere dag.

Je leeft in angst in de eerst volgende periode, je leeft in onzekerheid. Deze onzekerheid doet je wankelen en beseffen dat er vanaf die tijd een leven is voor de tumor is en nu een leven met tumor.

Deze onzichtbare tumor die zich als een spinnenweb gedraagt, beheerst mijn leven en dat van mijn naasten. Het leren accepteren van dit monster in mijn hoofd daar heb ik de meeste moeite mee. Het monster in mijn hoofd neemt langzaam mijn leven over. Ik heb een spinnenweb dat op plaatsen woekert waar ze niet kunnen opereren. Dat is vreselijk als je dat hoort. Mijn tumor is erg complex, ik ga voor mijn behandeling naar het schedelbasisteam in Leiden.

Om meer te weten te komen over mijn soort tumor is er veel geld nodig.

Voor het onderzoek naar deze tumor en om mijn leven invulling te geven heb ik mijn blikje/dopje actie op touw gezet. Ik hoop hiermee meer aandacht te genereren en ook geld op te halen voor Stichting STOPhersentumoren. 

Nu ben ik samen met mijn een actie gestart, waar we geld mee ophalen doormiddel van blikjes en kroondopjes te verzamelen. Steeds meer mensen weten van deze actie en willen graag mee sparen maar zien geen mogelijkheid om dit te brengen. Nu word wij steeds vaker gevraagd om de spullen te halen. Dit geeft problemen bij ons maar ook bij de vrijwilligers die ons helpen, ze willen niet al die blikjes in hun auto vervoeren. Nu zijn wij op zoek naar een aanhanger zodat deze kan worden gebruikt voor ons goede doel, meer geld voor onderzoek naar STOPhersentumoren.

Ik hoop dat jullie ons willen steunen zodat wij ons streefbedrag 100.000,00 euro voor een onderzoek ooit bij elkaar kunnen inzamelen met blikjes en dopjes.

Mocht er geld overblijven dan word deze gedoneerd naar de actie van blikje/dopje die tengoede komt aan meer onderzoek naar Stophersentumoren.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 20,00
Doel: € 2.000,00
1%

Deze actie is gesloten.