Een aangepaste bus voor Maik

Een aangepaste bus voor Maik | Geld inzamelen
 
 
Maik heeft een nieuwe aangepaste bus nodig, help mee!

Ondanks zijn forse lichamelijke beperking is Maik een ondernemende, sociale, van het leven genietende jonge man die uit zijn leven haalt wat mogelijk is. 

Hij geniet van theater, voetbal, etentjes, vrienden, darts en bovenal van rolstoelhockey. Hij traint elke week voor het hockey en er zijn elke maand wedstrijden. 

Dat is geweldig! Het probleem is dat hij hiervoor veel moet reizen. Naar alle richtingen in Nederland, maar ook in het buitenland, want ook buitenlandse toernooien horen er bij!

Daarvoor is vervoer nodig. Helaas kan hij voor de langere afstanden geen gebruik maken van het openbaar vervoer of taxi.

Als Maik naar het hockey gaat is het noodzakelijk dat hij zowel zijn ADL elektrische rolstoel als zijn sportrolstoel meeneemt. 

Voor dit alles is een aangepaste bus noodzakelijk. De auto waar Maik op dit moment gebruik van maakt, is helaas aan vervanging toe. Een nieuwe bus en de aanpassing is een flinke investering, dus alle hulp is welkom.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
34 donaties
€ 1.120,00
Doel: € 10.000,00
11%

Deze actie is gesloten.