Een Aangepaste auto hard nodig voor mijn vader.

Een Aangepaste auto hard nodig voor mijn vader. | Geld inzamelen
 
 
Mijn vader is Gehandicapt geworden door chirurgische fout tijdens n operatie aan zijn rug

Ik zet deze actie op touw om mijn vader te helpen aan een aangepaste auto zodat hij boodschappen kan blijven doen, bezoekjes aan de huisarts kan doen. En zijn kinderen en kleinkinderen kan blijven bezoeken. Wat nu steeds moeilijker word omdat zijn lichamelijke problemen steeds verder achteruit gaat.

Daardoor word gas geven en remmen steeds moeilijker. Met een aangepaste auto kan hij wel nog weg en is dan niet aan huis gebonden.

Na verschillende rugoperatie's, een chemonucleolysis en een spondylodese is mijn vader in de loop der jaren invalide geraakt.

Tijdens deze operatie's zijn er complicatie's opgetreden, er zijn zenuwen geraakt en belangrijke aders doorgesneden.

In de loop der jaren zijn meerdere ruggenwervels voor meer dan 50% verdwenen. Hij heeft uitval van voeten en onderbenen en veel zenuwpijn waarvoor hij veel medicijnen gebruikt.

Bij alle dagelijkse dingen heeft hij hulp nodig zoals douchen en aankleden. Lopen en bewegen zijn erg pijnlijk en ook rechtop zitten is voor hem niet mogelijk.

De laatste tijd zit hij bijna constant in rolstoel om zich te verplaatsen. Ook autorijden is een erg pijnlijke en moeilijke bezigheid voor hem maar omdat onze moeder vanwege epilepsie geen rijbewijs mag moet hij wel blijven rijden.

Daarom ben ik (zijn dochter) een doneer actie begonnen.

Ik zou hem het zo enorm gunnen. een AANGEPASTE auto zodat ze niet aan huis gekluisterd zijn.

M.v.g ♡Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 70,00
Doel: € 2.500,00
2%

Deze actie is gesloten.