Een 45 km rolstoelauto voor Michelle

Een 45 km rolstoelauto voor Michelle | Geld inzamelen
 
 

Na jaren van ziekenhuisopnamen, medische ingrepen en veel pijn is mijn dochter Michelle sinds 2015 afhankelijk van een rolstoel. Met haar baan als verpleegkundige moest zij tot haar grote verdriet een paar jaar daarvoor al stoppen.

Het eerste jaar in de rolstoel was ontzettend moeilijk. Michelle was en is heel strijdlustig en ondanks alle tegenslagen en teleurstellingen bleef ze altijd positief, maar nu moest ze leren omgaan met haar nieuwe leven en de afhankelijkheid van de mensen om haar heen en dat was moeilijk. Achteraf noem ik dit haar "Netflix jaar:"

Het keerpunt kwam toen zij met behulp van familie een voor haar aangepaste tweedehands Canta rolstoel auto kreeg. Dit betekende voor haar dat ze weer deel kon nemen aan de "normale" wereld. De Canta was precies wat ze nodig had en veranderde haar leven.Nu werkt ze al 5 jaar als vrijwilliger bij stichting KDC aandachtslab, een gespecialiseerd en bijzonder kinderdagcentrum voor kinderen met ernstige meervoudige beperkingen. Haar leven voelt en is weer zinvol. Zonder haar geliefde Canta zou  zij  ivm bereik niet bij het Aandachtslab kunnen werken en een nog  groter deel van haar onafhankelijkheid kwijt zijn. (Michelle woont alleen).

En daar zit nu het probleem. De Canta is nu bijna 20 jaar oud en krijgt steeds meer problemen. Deze versie wordt al jaren niet meer gemaakt en onderdelen zijn steeds moeilijker te krijgen en spoedig helemaal niet meer.

De firma Waaijenberg, de enige in Nederland die deze maakt, heeft inmiddels een nieuwe versie op de markt gebracht maar ze zijn duur, mede omdat de aanpassingen per persoon verschillend zijn en veiligheid voorop staat. De prijs geheel aangepast aan Michelle haar rolstoel en lichamelijke beperking is 28.000 euro.

De eerste 14.000 euro zijn binnen maar er is nog een lange weg te gaan.

 

 Voor alle donaties, klein of groot, zijn we ontzettend dankbaar.

Hartelijke en dankbare groeten Trudy CarboEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
42 donaties
€ 5.430,00
Doel: € 14.000,00
38%