Edwin van der Sar Foundation

Edwin van der Sar Foundation | Geld inzamelen
 
 
Steun de Edwin van der Sar Foundation door een kleine donatie!

Wij zijn vier enthousiaste studenten vanuit de opleiding Commerciële Economie op de Hogeschool Leiden die zich in gaan zetten voor de Edwin van der Sar Foundation! De Foundation zet zich in voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel, dit kan variëren van een hersenbloeding tot een auto-ongeluk. Deze mensen willen er natuurlijk van alles aan doen om weer zo goed mogelijk te herstellen en mee te doen in de maatschappij. Helaas zijn de mogelijkheden qua revalidatie nu echter beperkt waardoor dit niet altijd goed in stand kan worden gebracht en er onvoldoende hulp voor is. Hier moet natuurlijk wat aan gedaan worden en u kunt ons en hen hierbij helpen!

Wekelijks sporten honderden mensen met hersenletsen op beweeglocaties van partners van de Foundation door heel het land. Om mensen ook weer mee te laten doen in de maatschappij biedt de Foundation begeleiding en talentontwikkeling aan voor deze mensen om zo het maatschappelijk persepectief te verbeteren. Op deze manier helpen we deze mensen hun leven weer zo goed mogelijk op te pakken.

Om dit allemaal tot stand te laten komen is uw hulp zeker van belang! Helpt u ons ook? Doneer dan via deze site en steun zo de Edwin van der Sar Foundation! Alvast bedankt!

 

Anouk de Vries, Kim Nieuwpoort, Lars Verweij en Anouk van der NeutEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

4 donaties
€ 190,00
Doel: € 2.500,00
7%

Deze actie is gesloten.