Education is the key to succes!

Education is the key to succes! | Geld inzamelen
 
 
Een bibliotheek voor The Kuloro Lower Basic School in Gambia realiseren.

De lagere school in Kuloro in Gambia heeft 1250 leerlingen. De schoolgebouwen zijn te klein om alle kinderen tegelijk les te geven. Daarom gaan de jongste leerlingen 's morgens naar school en de oudste leerlingen 's middags.

Zelf ben ik als docent werkzaam op het Insula College aan de Koningstraat in Dordrecht. Samen met het Insula College zijn er al diverse mooie zaken voor de school gerealiseerd. Ook bezoeken wij met leerlingen de school in Gambia.

Nu is uw hulp echter dringend nodig.

Boeken (Engels) op school zijn er nauwelijks. Wij willen nu een bibliotheek realiseren voor de school met heel veel boeken.

Een leegstaand gebouw is beschikbaar. Wat moet er gebeuren? Het dak van het gebouw moet vervangen, plafonds geplaatst en ramen erin gezet om het daglicht binnen te laten. De vloer moet geëgaliseerd worden. Er moeten banken en tafels worden gemaakt en natuurlijk boekenkasten, waarin veel boeken moeten komen te staan.

Als het totale bedrag gerealiseerd wordt, kunnen we ook nog elektriciteit aanleggen, zodat er op elk moment gelezen kan worden.

Kortom: Steun deze actie en deel de actie zoveel mogelijk op social media. De 1250 leerlingen zullen u heel erg dankbaar zijn!

Vergeet ook niet te doneren! Elke 5 euro is van harte welkom.

Alles wordt door de plaatselijke bevolking gemaakt en Annemieke Heij is erbij om alles in goede banen te leiden. Zij gaat nl. in februari 2017, 1 maand het docententeam in Kuloro ondersteunen.

In maart moet het met uw donaties mogelijk zijn om een goed gevulde bibliotheek te realiseren.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
21 donaties
€ 570,00
Doel: € 8.000,00
7%

Deze actie is gesloten.