Educatief Alzheimer plan in Chili

Educatief Alzheimer plan in Chili | Geld inzamelen
 
 
Verlaag de impact van deze ziekten in Chili en verbeter de kwaliteit van leven van patiënt

In Chili bestaan er geen programma's die kwaliteitszorg bieden aan mensen met de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie, en om de impact van deze ziekten op hun omgeving en in onze samenleving te verminderen.

Gezien de huidige realiteit van patiënten met dementie en het gebrek aan effectieve zorgprogramma's voor de diagnose en behandeling daarvan, vinden wij het dringend noodzakelijk om dementie als een nationale prioriteit te erkennen. Daarom en implementeren wij een Educatief Alzheimer's Plan en andere dementieën .

Met als doel, bewustwording te creëren over de impact van dementie in de Chileense samenleving en aanhangers aan te trekken voor ons voorstel van het Educatief Alzheimer-plan en andere vormen van dementie.

Hiervoor hebben wij recentelijke in Chili een Stichting opgericht, om financieren educatie voor hulp, zodat dit effect zal hebben op een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun omgeving.

Uw warme bijdragen zullen worden besteed voor aanschaf van instrumentarium en inrichting van de gemeenschapsgezondheidscentrum  in de diverse staden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 20,00