Educatie in Colombia

Educatie in Colombia | Geld inzamelen
 
 
help Colombia aan betere educatie..

Hallo allemaal, 

Wij Nederlanders klagen vaak over ons werk en school 'Ik wil nooit meer naar school! zucht*' of 'nee! weer maandag...' 

Maar stel je nou eens voor dat je niet de mogelijkheid hebt om naar je school of werk te kunnen, doordat het buiten te gevaarlijk is of omdat je nooit naar school bent geweest.

De jongeren in Colombia maken dit dagelijks mee. Namens de christelijke organisatie Woord&Daad haal ik geld op voor betere educatie in Colombia.

  • onderwijs is vaak slecht
  • tekort aan goede scholen en docenten
  • weinig kans op een goede baan
  • mensen blijven arm en raken in de problemen

 

 

Wie ben ik?

Ik ben Lizet Kuipers (16) ik doe de opleiding MZ op het Hoornbeeck College in Gouda. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ook houd ik ervan om buiten te zijn en samen met mijn vrienden/familie leuke dingen te doen.

Woord&Daad kwam langs op mijn school. Ze vertelde dat er 8 leerlingen een jaar lang Young Ambassador konden worden en 10 dagen mee mochten naar Colombia. Degene die dit wilden moesten solliciteren en konden uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek. Ik heb gesolliciteerd en na een week werd ik gebeld met de boodschap 'Je mag mee!' 

 

 

Wat gaan wij doen?

Tijdens onze reis zullen we kennis gaan maken met het leven in Colombia. We gaan langs scholen,sloppenwijken en de stad. Ook hopen wij Gods woord door te kunnen geven in Colombia! 

Na deze reis gaan wij onze ervaringen delen tijdens presentaties. Door middel van deze presentaties hopen wij mensen bewuster te maken van de armoede en ze te kunnen activeren om Woord&Daad te steunen.

Vraag

Voor de reis naar Colombia moet minimaal 1100 euro ophalen. 

Ook zou het mooi zijn als ik 5 mensen vind die een kind willen sponsoren voor 30,00 per maand. Dus kent u iemand, of zou u zelf wel een kindje willen sponsoren? Stuur mij dan even een mailtje.(38236@hoornbeeck.nl) 

 Hier zou ik jullie fanancièle hulp goed bij kunnen gebruiken. Met uw donatie helpt u mee met het verbeteren van de educatie in Colombia.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
25 donaties
€ 664,00
Doel: € 1.700,00
39%

Deze actie is gesloten.