Edibe 4 Assessor

Edibe 4 Assessor | Geld inzamelen
 
 
Stem Edibe 4 Assessor!!!

Liefste vrienden, familieleden, schoolgenootjes en collega’s,

zoals jullie misschien wel weten, stel ik me dit jaar verkiesbaar voor de Rotterdamse Gymnasiasten Bond. Deze bond, de RGB, organiseert allerlei activiteiten bij ons op school; van schoolfeesten tot aan de jaarlijkse sponsorloop.

Ik heb me verkiesbaar gesteld voor de functie Assessor, dit houdt in dat ik verantwoordelijk zal zijn voor het maken van de posters, ontwerpen van de bondstruien, bondspassen etc. Deze functie sluit heel erg bij mij aan omdat mijn passie voor tekenen, schilderen, mode en kunst groot is. Ik zou het heel leuk vinden als ik in de bond kom en mijn steentje kan bijdragen aan een gezellig en creatief schooljaar!

Toch is het niet zo makkelijk, er zijn namelijk 3 andere kandidaten die deze functie ook willen bemachtigen. Om toch in de bond te komen zal ik dus campagne moeten voeren, om zoveel mogelijk leerlingen te overtuigen dat ik het meest geschikt ben voor deze functie!

Ik zou het heel fijn vinden als jullie mij zouden willen helpen met mijn campagne, dit kan door middel van een (kleine) donatie. Met het opgehaalde geld wil ik mijn posters en T-Shirts bedrukken, die door heel de school heen gehangen en gedragen zullen worden.

Ik hoop dat ik jullie zo voldoende heb geïnformeerd, als er nog vragen zijn hoor ik het graag! Dit kan natuurlijk via FaceBook, maar ik heb ook speciaal voor mijn campagne een Instagram account gemaakt. Via dit account, @Edibe4Assessor, kunnen jullie me alles vragen en m‘n campagne in de gaten houden. Alvast heel erg bedankt!!

Liefs,
Edibe💛💛💛Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
17 donaties
€ 500,00
Doel: € 500,00
100%

Deze actie is gesloten.