ecologisch energieneutraal activiteiten centrum

ecologisch energieneutraal activiteiten centrum | Geld inzamelen
 
 
een ruimte waar je dicht bij en met de natuur in rust kunt werken en verblijven

Het biedt alle ruimte om bijeen te komen en nodigt uit tot verbinding en verrijking.

Een mogelijkheid tot verblijf al dan niet met overnachting. Van zakelijk assemblee tot unieke trouwlocatie; van geboorteviering tot een waardig afscheid. Een scala aan mogelijkheden door afstemming op uw wensen.

Het idee is om iets te creëren dat mogelijkheden om zelf, maar vooral ook om samen met andere conceptmakers, ontwerpers, tekstschrijvers, vormgevers, bouwers, makers, culinaire specialisten en andere vakidioten ideeën uit te werken en te produceren. De ruimte kan gebruikt worden voor ontwerp, presentatie, productie en opslag van ideeën en objecten.
Collectief: samen denken en doen  

Daar waar mogelijk worden kruisverbanden gelegd, maar het spreekt voor zich dat dit op basis van zelfregulering plaats kan vinden.

1 + 1 = 11

Waar de een zich bezig houdt met het vormgeven van nieuwe producten, of het maken van een kunstwerk zal een ander een restauratie project uitvoeren. Kortom denken we dat een grote diversiteit van werkzaamheden die inspiratie tot nieuwe denkbeelden en oplossingen kunnen genereren. De tijd zal het leren!
De mogelijkheid moet er ook zijn om diverse cursussen in de ruimte aan te bieden die meerdere malen per jaar kunnen worden gevolgd. 

Bijvoorbeeld Yoga, reiki, tekenen, schilderen of mindfullness

of praktisch een cursus computeren of gewoon knutselen of een bolderkar bouwen omdat het thuis niet kan.

Ook zeker om over na te denken is om alles zo nergieneutraal te doen, dus zonneenergie, waterenergie, windenergie, aardwarmte en andere energiezuinige mogelijkheden zullen zeker onze interesses hebben.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 30,00
Doel: € 800.000,00
0%

Deze actie is gesloten.