Eco2boats STOP klimaatverandering

Eco2boats STOP klimaatverandering | Geld inzamelen
 
 

Hoi lieve mensen,

Wij zijn de beste vrienden van Yoni De Munter en wij willen jullie om een gunst vragen..

Als jonge gasten gebeten door de scouts microbe staan we dicht bij de natuur. Er is te veel vervuiling, te veel plastic overal en zeker ook in de zee. 

Yoni, 21 jaar, onze groepsleider, student internationaal ondernemen, met een passie voor boten kwam hij bij ons aanzetten met het idee om een boot te maken uit natuurlijke materialen, uit planten en steen. Zo ontstond het Eco2boats project, een boot, even sterk als een traditionele, maar gemaakt uit vlas, basaltsteen en een ecologische epoxy. In plaats van belastend te zijn voor het milieu, haalt deze boot via het vlas 1 miljoen CO2 uit de lucht waardoor de boot de klimaatverandering aanpakt.

De eerste ecologische en circulaire boot kreeg vorm, ware het niet dat corona roet in het eten kwam gooien, de prijzen van de grondstoffen swingen de pan uit en de reserves van Yoni zijn op.

Hij heeft jullie hulp nodig om deze droom te kunnen waarmaken. Het is een super project en een ideale manier om de plastic berg die fauna en flora vergiftigt te verlagen en de klimaatverandering aan te pakken.

Wij willen dan ook graag via deze weg een harde oproep doen aan iedereen die graag in een schonere wereld wil leven, om dit project te steunen.

Yoni zou nog heel graag dit jaar zijn prototype voorstellen en in 2022 het Kanaal oversteken en dit laten registreren door Guinness World Records om zijn boot te promoten, maar kan dit niet meer alleen.

Willen jullie hem helpen? Dat zou fantastisch zijn ! Jullie helpen niet alleen Yoni maar ook Moeder natuur en de zee!

Meer info kan je terugvinden op zijn website : www.eco2boats.com

Anthony Ost
10-08-2021

NIEUW: de basis kleur van de boot is "espresso". Jawel, goed geraden, de boot zal gerecycleerde koffie gebruiken als pigment.


13 donaties
€ 475,00
Doel: € 10.000,00
4%