Easy Rider

Easy Rider | Geld inzamelen
 
 
Easy Rider

Hallo allemaal, 

Mijn naam is Samira van Erp ben 46 jaar. Sinds een jaar heb ik 3 diagnoses gekregen.

Zo heb ik Fibromyalgie COPD en CVS . Dit betekent dat ik altijd pijn heb en altijd moe ben. 

Mijn kwetsbare punten zitten in m'n nek schouders rug en heupen  Hierdoor ben ik niet meer in staat om op een gewone fiets kan fietsen.

Dit betekent dat ik alles lopend moet doen  Natuurlijk heb ik contact opgenomen met het wijkteam om een Easy Rider aan te vragen . Maar helaas.. 

Het komt er nu op neer dat ik al mijn energie nu stop in 1 activiteit per dag. Meer kan mijn lichaam niet aan. Dit betekent ook dat ik regelmatig geen maaltijd meer kan koken omdat mijn lichaam dan op is en ik teveel pijn heb. 

Zo kan ik mijn huishouden en m'n tuin niet meer onderhouden  

Daarom wil ik heel graag deze fiets. Deze fiets heeft een stoel met rugleuning zodat mijn heupen en rug minder belast zijn. Daarnaast ben ik met de fiets sneller thuis zodat ik nog energie over heb om 't huishouden te doen en in m'n tuin kan werken  

Maar waarom deze doneeractie? 

Door mijn lichamelijke beperkingen ben ik afgekeurd en ontvang een WAO uitkering. Ik zou misschien een beetje kunnen sparen maar dan duurt het zeker 5 jaar  En zolang kan ik dit meer aan. 

Na alle wegen bewandeld te hebben besloot ik op aanraden van een vriend deze doneeractie te starten  

Ik hoop met heel mijn hart dat ik ooit weer kan fietsen, want op dit moment komen de muren op me af en begint m'n leven op dat van een kluizenaar te lijken. 

Bedankt voor 't lezen van mijn verhaal . 

 

Vriendelijke groet  

Samira van Erp 11Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 25,00
Doel: € 3.000,00
0%

Deze actie is gesloten.