Eastside Underground Documentaire

Eastside Underground Documentaire | Geld inzamelen
 
 
Eastside Underground, de documentaire!

De legendarische Oldschool Madness feesten...

Met name eind jaren 90 en de jaren die daarop volgen. Een begrip in oost Nederland. Metropool, Condor City, Go Planet, Trio. Allemaal locaties waar het hart van de OSM liefhebber harder van gaat kloppen.

We willen je mee terug nemen naar die tijd en je opnieuw laten beleven hoe het was om deel uit te maken van de hardcore scene in Twente gedurende deze periode.

Het idee is ontstaan om hier een documentaire over te maken. Gelukkig zijn er veel videofragmenten uit die tijd die we kunnen gebruiken. Deze willen we afwisselen met interviews van de organisatoren, partygangers en dj's van toen.
De eerste opzet is op papier gezet en we hopen zo snel mogelijk te kunnen beginnen met filmen.

Aangezien het een non-profit project is opgezet door vrijwilligers, zijn we op zoek naar mensen die ons willen helpen bij het realiseren van deze documentaire. 
Voor het filmen op locatie zijn we genoodzaakt om zelf apparatuur te huren zoals bijv. een aggregaat, lensen, verlichting ed.

Draag je dit project een warm hart toe, dan vragen we een klein bedrag te doneren zodat deze documentaire daadwerkelijk van de grond gaat komen en we zo snel mogelijk met de juiste apparatuur aan de slag kunnen gaan. Alle kleine beetjes helpen!

We streven ernaar om de documentaire ergens in Juni dit jaar af te hebben.

Iedereen die €10,00 of meer doneert, zal in de documentaire op de aftiteling vermeld worden! :)



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.








34 donaties
€ 371,00
Doel: € 300,00
123%

Deze actie is gesloten.