E Bike voor revalidatie

E Bike voor revalidatie | Geld inzamelen
 
 
E Bike voor revalidatie

Beste lieve mensen...

Ik ben onlangs aan mijn rug geholpen met oa ook een zenuw blokkade en volgt nu na een bedrust periode de revalidatie periode. Ik heb via de WMO een scootmobiel om zelfstandig mijn dingen buiten de deur te kunnen doen, maar wil heel graag zeer spoedig gewoon weer redelijk normaal kunnen lopen en fietsen en dus de scootmobiel het liefste niet meer nodig te hebben. Dat zou helemaal geweldig zijn.

Fietsen kan dus aanzienlijk bijdragen bij de revalidatie, maar ik heb trapondersteuning nodig.

Om de revalidatie dus bij te staan wil ik, zodra ik kan, weer veel gaan fietsen om aan te sterken om zo ook weer normaal kan lopen mogelijk te maken. Echter omdat ik ook in de schuldsanering zit met nu een bijstandsinkomen is de aanschaf en/of leasen van een goede e-bike financieel gewoon geen optie. Een "normale" fiets is te zwaar fietsen om deze te kunnen gebruiken. Er is ook geen familie-vrienden netwerk waar ik op terug kan vallen om deze zo uiterst belangrijke E-Bike te kunnen organiseren, waardoor het toch wel een noodkreet is.

Dus vraag ik jullie allemaal om mij te helpen om een e-bike te kunnen aanschaffen voor de ondersteuning van mijn revalidatie.

Pascal Kuilboer
19-01-2019

Heel erg bedankt Chantal voor je bijdrage😊👍🏻. Ik hoop snel de fysio oefeningen in huis te kunnen uitbreiden met en op een e-bike. 💪🏻🚲


Pascal Kuilboer
18-01-2019

Bedankt Anoniem (R.) 😊👍🏻💪🏻


Pascal Kuilboer
18-01-2019

Heel erg bedankt Ben voor je bijdrage en nog wel op jouw eigen verjaardag 🎂. Super 👍🏻💪🏻🚲


Pascal Kuilboer
16-01-2019

Heel erg bedankt Anne en Johan. Ik kan even geen woorden vinden die echt uitdrukken hoe emotioneel blij ik word van jullie lieve bijdrage. 

💪🏻💪🏻💪🏻👍🏻😘


6 donaties
€ 120,00
Doel: € 2.500,00
4%

Deze actie is gesloten.