E Bakfiets homeless Andrew project | Geld inzamelen
 
 

E Bakfiets homeless Andrew project


Lieve mensen,

Graag wil ik het volgende met jullie delen.

Een paar maanden geleden ​heb ik een hele bijzondere jongeman ontmoet. Zijn naam is Andrew, 40 jaar oud en dakloos. Andrew is zo bijzonder omdat hij 3x op een dag, dag in dag uit, met zijn krakkemikkige fietsje heel Den Haag rondfietst om andere zwervers van koffie, soep en broodjes te voorzien. Hij slaat geen dag over. Hij heeft een fietstasje met twee thermoskannen en een rugzak met wat EHBO spulletjes. 

Ik vind dit heel bijzonder. Deze man heeft het zelf al zo zwaar. Maar zet zich toch elke dag in om andere daklozen te helpen. Hij bekostigt alles van zijn eigen geld. Hij krijgt een paar honderd euro aan uitkering en na de kosten voor zijn bed bij de Kessler stichting koopt hij hier boodschappen van om rond te brengen. Op zijn route helpt hij zo'n 30 a 40 daklozen iedere dag opnieuw.

Helaas kan ik de wereld niet veranderen maar Andrew kunnen we wel helpen!

Daarom vraag ik om een donatie. Ik hoop hiermee een mooie elektrische cargo/bakfiets aan te kunnen schaffen voor hem. Daarbij heeft hij ook goede regenkleding nodig. Met de bakfiets kan hij in één keer alle koffie en soep en ander eten vervoeren. 

Onlangs is Andrew bij Omroep West te zien geweest;

https://www.omroepwest.nl/nieuws/4375528/Dakloze-Andrew-geeft-hulp-aan-andere-daklozen-Zij-hebben-het-slechter-dan-ik

Alvast enorm bedankt 🙏🏻.

Groetjes Iris 

Caring is SharingEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

2343 donaties
€ 31.722,00
Doel: € 5.500,00
576%

Deze actie is gesloten.