Duurzaamheid met een lach

Duurzaamheid met een lach | Geld inzamelen
 
 
omdat de klimaatdoelstellingen veel te belangrijk zijn om alleen maar serieus te nemen.

Beste lezer,

mijn naam is Nicole Segers (LinkedIn) en duurzaamheid zit bij mij heel diep. Als multipassionate wil ik mensen en organisaties inspireren en helpen bij hun transformatie richting een 100% duurzame samenleving.

Het moge duidelijk zijn: problemen rondom duurzaamheid lossen we alleen maar op als héél veel mensen meedoen! En vooral bedrijven en instellingen kunnen hierin veel betekenen. Samen hebben we impact! Alleen... allemaal bewust worden, transformeren en in beweging komen vergt ‘wat tijd’ en dat wil ik dus versnellen.

Samen spelen en plezier maken en daarmee mensen meenemen in positiviteit rondom duurzaamheid is essentieel in het aantrekkelijk maken van verandering! Waarom? In mijn werk en vrije tijd heb ik geleerd dat mensen in verandering meegaan onder 3 voorwaarden: het is gemakkelijk, leuk én men voelt zich eigenaar (van het idee dat er ligt/komt). Ik hou dan ook enorm van het ontwikkelen van serious games (Het Groene Geheim, Samen Rijk en Helpende Helden), organiseren van events (zoals WeReMake op de Eindhoven Maker Faire) en creatieve sessies faciliteren! Op deze wijze komen namelijk steeds meer mensen werkelijk in beweging!

Als je mijn inspanningen waardeert en mij wilt helpen om me fulltime te kunnen blijven richten op duurzaamheid met een lach, zou ik het onwijs aardig vinden als je me een (kleine) gift zou willen geven. Heel erg bedankt!

Uiteraard wil ik een wederdienst leveren! Mail me dan gerust. 

- vanaf 10 euro: jij krijgt van mij een leuk e-boekje (kies uit 1. tips over een duurzame leefstijl, 2.tips voor het verduurzamen van je huis of 3. Inspiratieboekje van de koplopers).

- vanaf 100 euro: ik kom 1,5 uur brainstormen bij jou rondom een vraag waar jij mee bezig bent.

- 200-300 euro: ik kom een lezing geven bij jouw bedrijf over duurzaamheid; het onderwerp kies jij of een gave interactieve sessie bij jou op het bedrijf, gericht op verbinden (ikigai spel) of ideeën.

- vanaf 500 euro: ik speel met jullie het Circulaire Economie Spel – Samen Rijk bij jou op het bedrijf (max 15 personen)

- vanaf 1000 euro: ik speel samen met een co-facilitator en met jullie het Circulaire Economie Spel – Samen Rijk bij jou op het bedrijf (max 30 personen).

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 1.000,00

Deze actie is gesloten.