Duurste nies van mijn leven...

Duurste nies van mijn leven... | Geld inzamelen
 
 
Een normaal gesproken onbenullig niesje leidde tot een auto die niet meer werkt.

Best lang heb ik er over getwijfeld om een pagina als deze op te starten. Maar uiteindelijk heb ik besloten om dit toch te doen. Maar Thom je draait toch lekker en verdient leuk centjes? Ja dat klopt zeker, het gaat ook niet verkeerd. Echter ik had besloten om vorig jaar naar Australie te gaan voor een paar weken, daar is eigenlijk bijna mijn hele spaarrekening aan opgegaan. Vet leuke tijd gehad en zeker geen spijt!

**later toegevoegd** Eerst wilde ik dit niet toevoegen maar, naast mijn Australie trip. Heb ik laatst de belastingdienst op bezoek gehad, deze wilde van mij ongeveer een kleine 6000 euro hebben. 

Voor de gene die niet weten wat er is gebeurt, terwijl ik auto reed ongeveer 30 km/u op de Duitse snelweg moest ik niezen. Ik had die hele dag al heel erg last van mijn allergie, super hinderlijk (zoals je kunt zien). Tijdens deze nies trapte mijn voorgangers keihard op de rem, die kwamen gelijk tot stilstand. Echter ik had geen tijd meer om op tijd te remmen en daarom reed ik tegen mijn voorganger aan.

Eindresultaat mijn auto is helaas niet meer te fixen, dus ik moet een nieuwe tweedehandse auto kopen.

Maar nu zit ik dus met een uitdaging, mijn bankrekening is zo goed als leeg. Ja ik verdien nu wel geld maar lang niet snel genoeg of überhaupt genoeg om zo snel als mogelijk een nieuwe auto te kopen. Dus ik ga mij beroepen op mijn vrienden/kennissen/vage mensen die ik ergens van ken, maar vooral op de mensen die altijd met mij mee hebben kunnen rijden, zonder dat daar ook maar een euro voor benzine betaald moest worden.

Help mij aan een nieuwe auto zodat ik weer normaal mijn werk kan uitvoeren! Wat krijgen jullie er voor terug? Simpel ik wil je best een keer (of meerdere keren ligt totaal aan het bedrag natuurlijk) ergens naar toe rijden, dingen voor je verplaatsen die alleen in auto verplaatst kunnen worden of gewoon een heerlijk diner voor je koken! 

Ik hoop dat jullie mij willen helpen, alvast bedankt

Thom

 

ps: ik ben binnenkort jarig, een donatie als verjaardagscadeau is ook al heaven <3

pps: oh ja het bedrag wat er staat is iets wat ik hoop te bereiken maar iedere euro is welkomEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 230,00
Doel: € 4.000,00
5%

Deze actie is gesloten.