Dutchbikers vraagt hulp.

Dutchbikers vraagt hulp. | Geld inzamelen
 
 
Help Dutchbikers met een donatie

Dutchbikers. Een opinie website en facebook. Voor en door motorrijders. We werken als Dutchbikers samen met leden van clubs, motorrijders die clubloos zijn en verder met ieder die intresse heeft in motoren. We hebben verhalen uit clubs en over de belachelijke club pesterijen van de media en overheid. We rijden graag op onze motoren en praten graag en vaak over onze avonturen, de motoren, zelfbouw, onze tattoos en onze veroveringen. Maar ook over de beste plekken om te slapen, eten, feesten en te lachen. We geven onze mening over de media en haar dienaren. Staal, chroom en leer is onze leefwijze. We tonen respect door onze eerlijkheid. We zijn steeds trots, schaamteloos en trouw. En we hebben geen onuitputtelijke geldboom. 

Dutchbikers draait op vrijwilligers en alles betalen we al jaren uit eigen zak. Maar er gaat wel eens iets stuk. Of we hebben nieuwe software nodig of hardware. Soms willen we ergens heen voor Dutchbikers maar is er domweg geen geld voor. Onze sponsor heeft door corona zijn bedrijf moeten stoppen en inkomsten zijn er bij Dutchbikers niet. Robert Hageman heeft ook geen geldkwekerij dus tja...

Dus vraagt Dutchbikers jou om een donatie. We willen met deze actie zoeken naar geld om beter te kunnen werken en jou beter op de hoogte te kunnen houden van de motorwereld. We vertellen wat het vertellen waard is maar tegelijk houden we binnen wat binnen ontstaan is. 

Elke bijdrage zijn we blij mee. Want zoals we nu werken kunnen we niet doorgaan. Alles betalen we zelf en soms zouden we dat niet moeten doen. Omdat het eigenlijk niet kan. 

Waar hebben we geld voor nodig? We willen een splinter nieuwe computer. (Liefst een apple.) Met photoshop, besturing, foto en video bewerkings software, Office (of soortgelijk) We gebuiken foto apparatuur (Sony, GoPro, drone) en zoeken geld om onze kosten als we moeten reizen te kunnen betalen. We willen er onderhoud en hosting van de website ook mee betalen. Maar ook kantoorspullen zoals stoelen, papier, een printer, inkt, pennenUSB stickje, geheugenkaartjes, snoeren en dat soort klein spul. 

We willen je op de hoogte blijven houden van alles wat er gebeurt in de motorwereld. Dat doen we immers al jaren. Jouw steun is een steun aan je eigen keus om motorrijder te zijn. En op de hoogte te blijven van media leugens, hoaxes, journalisten die liegen, verzinnen en fantastische leugens over motorrijders bedenken. De Hells Angels, Satudarah, No Surrender zijn inmiddels verboden. De aanvallen op onze leefwijze gaan door. Wij zeggen daar wat van. Luid en duidelijk. Met 250000 tot 300 000 bezoekers per jaar zijn we een prima opinie platform in onze mooie motorwereld. Help ons, zodat we onze stem kunnen blijven laten horen. Steun Dutchbikers! 

R.Meijer
27-01-2021

Nog 4 dagen!
Tot en met de 31e januari blijven we deze actie open houden. iets meer dan 1350 euro hebben we opgehaald. Geld dat we gebruiken voor een nieuwe computer, die we nu gebruiken is inmiddels 11 jaar oud en versleten. Er moet wat meubilair vervangen worden, die grote lichamen die steeds weer op de stoelen neervallen zorgen dat e.e.a snel verslijt. We kregen een camera, een SONY A77, waar we erg blij mee zijn. (We hebben er nu 2) Onze vorige camera's verongelukten verleden jaar helaas. En omdat onze sponsor is weggevallen (zijn bedrijf overleefde de Corona helaas niet)  gebruiken we een klein deel voor brandstof als we naar evenementen of treffens gaan. Maar ook voor onze hosting en andere kleine zaken. 
Kevin Borst van IT-Solution in Breezand zegde ons een Imac mini toe. Precies wat we nodig hebben op de redactie. Eerdaags, als de computer binnen is gaan we eens kijken wat IT-Solution voor oplossingen voor het MKB heeft. Nog 4 dagen. 1 Februari is onze biets actie afgelopen. 


R.Meijer
14-01-2021

Hier klikken! Staat een en ander over de reden van onze actie. (Je gaat naar een pagina van dutchbikers.nl)


57 donaties
€ 1.494,00
Doel: € 2.500,00
59%

Deze actie is gesloten.